Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 1 de junio de 2011
Clic en la foto para ampliar

Imatge de l’última assemblea
Ver imágenes de esta noticia
1

 El moviment “Alzira per la Democràcia” fixa estructures assembleàries

“El tema de la difusió ha estat molt present al llarg de tot l’acte com a element necessari”


 

Ens hem reunit hui per fixar l’assemblea com a tal i donar-li ja una estructura clara. El tema de la difusió ha estat molt present al llarg de tot l’acte com a element necessari en aquest moviment. També s’ha demanat una posada en comú per a transmetre una idea clara cap a la gent que no sap encara qui som, que volem i com ho farem. Per això s’ha plantejat la següent feina:

Enviar a tots els correus que ens hem apuntat, els objectius basics de cada comissió. També, s’ha nomenat informar sobre les característiques de les persones que les conformen.

En el tema de comissions s’ha fet molta pressió en que aquestes foren obertes per tot aquell que volguera participar-hi. Així com es d’oberta la decisió de crear-ne una nova.

La qüestió recurrent ha sigut: com anem a fer-ho? Per fi, hem establit unes pautes per a l’assemblea:

Periodicitat: començarem el divendres que ve a les 20 hores, i en eixe moment decidirem si ho repetim cada setmana o si ho deixem per a mes avant.

Lloc: continuem a la Plaça del Carbó, davant la casa del poble, la dels nostres governants.

Estructura:

Cal començar establint un moderador per regular els torns de paraula. Este serà elegit a cada assemblea per consens popular.

A continuació, s’elegirà un secretari encarregat de fer l’acta. Les actes de l’assemblea son molt importants per anar recollint allò que anem debatint i consensuant, per això s’intentarà donar-li una difusió via internet (penjar-ho al blog, a les rets socials, etc.).

Després d’això hi haurà que començar amb l’ordre del dia.

Les intervencions de cada comissió tindran un màxim de 20 minuts.

Per a facilitar la tasca, cada comissió es reunirà anteriorment a l’assemblea i elaborarà les propostes que portarà a cap amb aquesta. Aquestes propostes seran difoses per la comissió de comunicació amb un cert marge abans de l’acte popular. Amb açò es pretén transmetre al conjunt dels participants el contingut de cada assemblea per tal de que tots pugam saber anticipadament els temes que anem a tractar i reflexionem sobre ells.

Una aportació respecte a la difusió ha estat com fer per integrar a aquells que no estan integrats en la nostra societat. Seria interessant tractar aquest tema, es a dir, que la nostra difusió traspasse les barreres de les diferents persones o col·lectius que sovint es troben en una situació de marginació social.

Finalment, cal remarcar que anem a treballar per consens, així que tot allò que es parle a l’assemblea deurà d’acordar-se amb els seus integrants.

Frases resum: “Canviar el fons mitjançant les formes”. “El que mucho abarca, poco aprieta”.

Alzira per la Democràcia

.-000096
 

Consulta todas las noticias del Movimiento 15 M

“Alzira per la Democràcia”

 
 
 
 

 

 

                          
.-000013                                                                                                                          .-000032 

                           
     .-000021                                                                                                                                                             .-000048




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Condenación - 01/06/2011
Me pareix de categoria como està organizat, entre tots farem caseta!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal