Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 19 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61

 SOM FOC...Les falleres alzirenyes han oferit els seus rams de flors a la Mare de Déu del Lluch

La tradicional ofrena ha comptat amb nombrós públic per a veure desfilar a les trenta-quatre comissions falleres de la ciutat


   

._000878 
   
  
El món faller, fidel a la tradició, ha posat de manifest que un dels actes més multitudinaris del calendari festiu és l’ofrena de flors.
A les 18:00 hores ha donat inici el desfile de les comissions, sent protagonistes les falleres majors de cada una de les falles alzirenyes, així com també especial rellevància han tingut les falleres majors de la ciutat, Elena Cebrián i Sara Martínez, acompanyades per les seues Corts d’Honor, i pels membres de la Junta Local Fallera, que han dipositat els rams de flors en el monument dedicat a la patrona alzirenya, la Mare de Déu del LLuch.  
Des de fa cinc anys s’utilitza una imatge de la patrona, de cinc metres d’alçada, obra del mestre faller local, Bernat Estela, per a dipositar els ramells de flors i amb ells realitzar un tapís on la geometria juga un paper molt destacat, ja que la combinació harmònica de colors i formes cobren sentit en tots i cadascun de les flors aportades per les falleres de les trenta-quatre comissions de la ciutat.
El públic que ha estat veient l’ofrena també ha tingut un paper important en este acte donant el recolzament necessari a les falleres que desfilen amb la seua vistosa indumentària fallera.
Fins que acaben les celebracions falleres els veïns i visitants poden veure en la Plaça Major el resultat visual que les flors donen al manto de la patrona alzirenya. 
E6D
 
 
 
 
 DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE
GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ 
 
 
            
 
           
 
            
 
             

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SeccionesSom Foc

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 19/03/2023
Ha quedado muy bonito, pero encuentro a faltar una foto de las personas que están recogiendo los ramos, arreglándolos, y componiendo este bonito manto, me refiero " als vestidors ", no a los que se meten a recoger sin tener que hacerlo, que cada uno tiene que estar en su sitio, y hay quien quiere estar en todos a la vez.
salvador - 19/03/2023
1.- Excel·lent desfilada de fallers i falleres per a entregar els seus rams de flors i les seues emocions a la Verge. Felicitats a tots.

2.- Trista realitat!! A alguns fallers i falleres no els importa aumentarr irresponsablement el fem que produeixen, en ple carrer o avinguda cèntrica, al costat dels seus casals. Dit l'anterior, m'alegra la festa, el seu colorit i la seua música. D'altra banda, deteste la deixadesa i el poc respecte d'alguns fallers en permetre aumentar el fem produït en plena avinguda (...). ¿Ningú ha sol·licitat o ha posat al servei dels fallers de l'avinguda LS un contenidor on les deixalles sòlides de la seua "festa" es manegen en forma responsable per a evitar un impacte ambiental lamentable?

3.- ¿A quina autoritat competent correspon posar solució a la recollida del fem en aquests dies festius? ¿On queden les promeses de les polítiques favorables a sensibilitzar sobre una millor consciència ambientalista? ¿Veurem la foto del regidor de torn?

Por último. ¡¡Feliz día del padre a todos!!.


Observador - 19/03/2023
Juanes, fotos 4, 5 y 8. De nada.
Vese - 19/03/2023
¿Esta que falla es? ¿También queman las flores?
El fotògraf - 19/03/2023
Aunque hay algunas fotos dels "vestidors", creo que hubiese estado bien hacerles una foto de grupo antes de empezar o después de acabar. Me la apunto para la próxima; gracias.
PEPE - 19/03/2023
Si quieren fiesta con la ciudad de escenario, que asuman la responsabilidad. Y ya que invaden con carpas, molestan con petardos a todas horas, con orines y vómitos en los alrededores pues que limpien y reciclen. No, no me gustan los salvajes pero si las fallas, y últimamente el nombre falleros va muy unido a salvajismo.
Que se monten las carpas una detrás de otra en el recinto ferial y hagan allí su fiesta, que coman almuercen merienden y cenen,y dejen en la ciudad sus monumentos y sus desfiles.
El año que viene volverán a reforzar la limpieza de la ciudad y estará igual o peor que este año.

.
viejo - 19/03/2023
Lástima que una falla obstaculice la entrada de la ofrenda a la Plaza Mayor. Bastaría con desplazarla unos metros en dirección a calle Correos.
juanes - 20/03/2023
Observador, las he visto todas, pero me refiero a lo que dice " El fotograf ", una foto del conjunto, que en otros sitios si que las han pasado, sacarlos en más fotografías recogiendo ramos de las falleras mayores, y no a " otro ",que al fin y al cabo estás personas están haciendo una labor cívica altruistamente, y se merecen un reconocimiento, y el respeto de que no se les coma nadie el terreno metiéndose donde no le corresponde, ahora bien, quien quiera verlo de otra forma, es su problema.
Rosa Maria de Dios - 20/03/2023
Me da mucha lastima de ver tantas flores cortadas para morir en corto tiempo por ser arrancadas de su madre tierra, por adornar una diosa por el hombre hecha, siendo una muñeca de madera. Cuantas falsedades hay en esta vida. Les voy a decir una gran verdad: "Lo que agrada muchas veces a nuestros ojos enturbia el corazón".
En defensa de nuestra madre naturaleza
Maya
Traca Fallera - 22/03/2023
Respecte a l'ofrena, enguany es cert que va ser molt fluida, sense grans parons, però també pense que avançar-la mitja hora, no va valdre per a molt, si no es comença puntual... d'altra banda, es va proposar que les falles amb més de 40 falleres desfilaren en files de 3, cosa que alguna comissió es va passar per ahi, però el que no arribe a compendre, és perquè no es pren la mateixa decisió per als homes, ja que en moltes comissions desfilen igual de separades i be que les falleres. Tot siga per accelerar un poc i evitar que tantes comissions acaben passades les 21 hores.
També comentar que el final de l'ofrena va ser un poc caotic, entrant els fallers directament al parc de la plaça, crec que poc costaria ampliar les valles i donar un final un poc més organitzat i digne.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal