Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Excel·lent participació en la I Fira de l’Esport celebrada a Alzira

Des de l’obertura de l’edició i fins la seua clausura es va comptar amb un constant goteig d’assistents


._000686
._000575
 

La I Fira de l’Esport celebrada este passat dissabte en la plaça Major ha superat les previsions inicials. Des de l’obertura de l’edició i fins la seua clausura es va comptar amb un constant goteig d’assistents.

En esta primera edició han participat un total de vint clubs esportius dels trenta-sis amb els que compta la nostra ciutat. Al llarg del matí els clubs del Nou Volei Alzira, Judo, Futbol Sala, U.D. Alzira, Taekwondo, Tennis Taula, La Rabosa, Rugby, Deportivo Leo, Nou Bàsquet, Billar, Rickyesporteam, Trencaones, Escacs, Patinatge Wheeling, Pilota Valenciana, Tir Olímpic, Handbol, Gimnàstica Rítmica i Halterofília, van apropar al públic les seues propostes esportives per mig de díptics informatius, així com material de les diverses disciplines esportives que es practiquen en la ciutat d’Alzira.

La idea de realitzar la Fira de l’Esport la va proposar fa uns mesos al Consell Municipal d’Esports el regidor de l’àrea esportiva, Fernando Pascual. La proposta va ser aprovada pels membres del consell i des d’eixe moment s’ha anant donant forma a la fira per tal de materialitzar-la.

«La Fira ha servit per a oferir la millor versió de l’esport alzireny a través del clubs que han participat, donant informació i realitzant exhibicions de les disciplines esportives mostrant les particularitats i característiques dels diferents esports que poden realitzar-se a Alzira. La primera valoració que ens han fet aplegar els clubs participants es positiva, cosa que ens dona motivació per a il·lusionar-nos en la realització d’una segona edició», segons ha manifestat el regidor.  

En estos temps d’incertesa i confusió, degut a les mesures restrictives provocades per la pandèmia sanitària de la Covid-19, cal ressenyar que el comportament tant dels clubs participants com del públic assistent va ser exemplar. 

Ajuntament d’Alzira 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
SocialActividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 20/09/2021
Seamos realistas, de casi 50.000 habitantes donde esta tanta gente como dicen,¡ excelente participación ! las personas hoy están aburridas por demasiadas rutinas. Las calles desiertas están y los ciudadanos dentro del hogar están. La moda de hoy en día es, sino se trabaja, dormir y estar frente a las maquinas.
Maya
David - 20/09/2021
Haurà costat mes montar i desmontar la fira, que el temps que ha estat oberta.
Soles han obert el dissabte de matí. Crec que si hagueren estat també per la vesprada, s'haguera pogut lluir mes. Una gran errada per part dels organitzadors.
La gent des vesprada sol eixir mes que de matí a vorer aquest tipus d'esdeveniments.
Indisnado - 20/09/2021
Completamente de acuerdo con David.
Mucho montaje para poco lucir.
Lamentable. No obstante el espacio de la Plaza Mayor es insuficiente y se vio a mucha gente sin mascarillas ni distancia de seguridad.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal