Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.888 Fotografías: 108.874 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 24 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 La Diputació de València licita la rotonda de la carretera de Corbera amb el Forn de Carrascosa

Les obres duraran 6 mesos i s’invertiran més de 2.200.000 euros per part de la Diputació


 
._000691


._000448
 

Alzira comptarà amb una nova rodona a l’encreuament de la carretera de Corbera amb el Forn de Carrascosa. La Diputació de València ha licitat les obres d’execució d’esta intersecció que pretén millorar la seguretat vial de la CV-510 i la CV-506 a Alzira

L’objectiu de les obres està en la resolució de les diverses problemàtiques en totes les seues vessants com són l’eliminació del risc de las interseccions dotant-les d’una tipologia que maximitzen la seguretat dels usuaris, eliminar el problema de drenatge existent i dotar a la CV-506 d’una secció transversal suficient i millorar les condicions de seguretat de l’encreuament de la CV-510 amb el camí de la Portella de Severino.

A més l’actuació estarà plantejada considerant les qüestions ambientals, paisatgístiques i patrimonials. Les obres duraran 6 mesos i s’invertiran més de 2.200.000 euros per part de Diputació.

Les actuacions a dur a terme segons el projecte redactat són les següents:

- Construcció d'una glorieta circular en la intersecció entre les carreteres CV-510 i CV-506, que disposarà d'un illot central i dos carrils amb vorals interior i exterior.

- S'implantarà també una glorieta circular en la intersecció entre la carretera CV -506 i el camí Baix de Corbera.

- S'estableix una velocitat de projecte de 70 km/h per al tram de la CV-506 comprés entre glorietes.

- Per a resoldre el problema dels escolaments pluvials s'ha dissenyat una xarxa de drenatge completa, que condueix tot el cabal que recull la carretera al barranc. Per a això, s'han dissenyat tres tipus de cunetes en funció del cabal que es recull en els diferents trams de la carretera.

- Com a mesures de seguretat viària, en l'encreuament de la CV -510 amb el camí rural que condueix al paratge denominat Portella de Severino, es projecta la prohibició dels girs a esquerres i la canalització dels moviments Portella de Severino-Corbera a través de les dues noves glorietes projectades.

- S'inclourà la senyalització horitzontal, vertical, abalisament i sistemes de contenció en tot l'àmbit del projecte.

El regidor d’Obres Públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “estes obres són molt importants per a este govern, doncs es tracta d’un encreuament molt perillós i amb esta nova rodona pal·liarà el número de accidents que es registren a este punt de la carretera de Corbera”.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernat Montagud - 24/07/2021
Grata y esperada noticia. Debido al creciente tráfico resulta una obra imprescindible. Acceder a la carretera comarcal desde el cementerio, Forn de Carrascosa y Portella de Severino resulta una temeridad, particularmente en verano.
Diego - 26/07/2021
Llevan desde 2.018 diciendo esto, algun dia será verdad.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal