Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 S'han lliurat les Insígnies d’Or d'Alzira 2020 ajornades com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19

Pepe Añó, Pirotècnica Crespo, Mª Dolores Tomás, el Col•legi Advocats d’Alzira i el personal de les Escoletes Municipals d’Alzira Infants, Muntanyeta i Llepolies han sigut els guardonats



._000829

Ha tingut lloc l’acte de lliurament de les Insígnies d’Or d’Alzira 2020, que tradicionalment té lloc el 30 de desembre en un plenari extraordinari al Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira.

Amb motiu de la pandèmia, es va haver d’ajornar este acte que s’ha celebrat a l’aire lliure i adaptat a les mesures sanitàries.

Inicialment s’ha procedit a la baixada de la Senyera de la Ciutat, i en acabar s’han lliurat les Insígnies d’Or, en la Plaça del Carbó, front a l’Ajuntament.

Posteriorment s’ha fet l’acte d’entrega de les Insígnia d’Igualtat 2021, que també s’hagué d’ajornar.L’acte ha comptat amb la participació de tota la corporació municipal.

“Al llarg dels temps, Alzira i la seua comarca han patit les conseqüències d’una sèrie de conflictes, inundacions i epidèmies que han influït molt negativament en el seu esdevenir. Ara patim una crisi econòmica i sanitària universal que els futurs historiadors hauran d’analitzar. Des del mes de març de 2020, fa ja més de 16 mesos, Alzira s’ha vist afectada per una pandèmia que està canviant la vida de la nostra ciutat en tots els àmbits. Han sigut i són molts mesos estranys. No hem pogut celebrar les Falles, la Setmana Santa ni les festes patronals, ni les reunions familiars com estàvem acostumats. 

A la crisi sanitària, s’uneix la situació de vulnerabilitat social i la davallada econòmica que ompli de desassossec a una gran part del nostre veïnat. En aquest llarg camí de superació, cal recordar totes aquelles persones que ja no es troben entre nosaltres. I, des d’aquesta plaça, tal com férem l’any passat, en l’acte d’homenatge a les víctimes de la Covid 19, volem llançar un missatge de solidaritat i ànim a les seues famílies i amistats”, ha manifestat l’alcalde Diego Gómez  en el seu discurs.

Els guardonats de l’any 2020 han sigut:

 

JOSE AÑÓ, DEPARTAMENT DE SALUT PÚBLICA DE LA RIBERA

Als balcons, a les àrees de vacunació. als centres de salut, al nostre hospital, a les reunions setmanals de coordinació,.. la seua activitat durant estos mesos ha estat incansable. Una activitat especialment orientada cap a la promoció, la protecció de la salut i la prevenció de la malaltia, amb la participació activa de la ciutadania i tot això amb la finalitat de millorar el nivell de la salut de la població. Gràcies, mil gracies pel vostre treball i per la vostra dedicació i servei públic.

 

VICENT CRESPO, PIROTÈCNIA CRESPO

La festa és vida, és cultura i en la nostra ciutat la festa té olor a pólvora i a tradició familiar. Els trons d'avís , els xiulets, els volcans, les roncadores i les carcasses de Crespo ens acompanyen des de 1920 i hauran de seguir omplint les nostres places i carrers d’olor a vida, d’olor a poble alegre i combatiu. Som un poble unit per la festa, la llengua i les tradicions..

 

AGUSTIN FERRER, COL·LEGI D’ADVOCATS D’ALZIRA

La defensa dels drets i dels valors de la legalitat, són la senyera d’una de les associacions professionals amb més història de la nostra localitat. Des dels advocats per a pobres fins als advocats d’ofici, passant per la intermediació o la defensa contra la violència de gènere han estat i són les cartes de presentació d’un col·legi d’advocats pioner del nostre tarannà democràtic. La reivindicació de la millora de les infraestructures i d’atenció judicial a la nostra ciutadania ens apunten a reconèixer la vitalitat del nostre benvolgut col·legi d’advocats d’Alzira.

 

MARIA DOLORES TOMÁS

Representa la valentia de les nostres dones, de les dones de la nostra SMA. La seua trajectòria professional ens ompli d’orgull. Va ser fundadora de l'Orquestra del Conservatori Superior de Música de València com a intèrpret de Flauta i Violí i de la Joven Orquesta de Cámara Nacional España (JONDE). 

Ha col·laborat amb l'Orquestra i Banda Municipal de València, Orquestra Simfònica de València, Orquestra Simfònica del Mediterrani, etc. En uns moments tan delicats per a les nostres bandes i societats musicals, M. Dolores ens encoratja a no defallir i a defensar la música com a símbol d’unitat entre les persones i els pobles. 

 

INSÍGNIA D’GUALTAT 2021

Científiques, inventores, esportistes, músiques, pintores... Al llarg de la nostra història, moltes dones, que han nascut o viscut en Alzira o en altres pobles del territori valencià. han deixat una empremta inesborrable gràcies al seu talent, esforç i tenacitat. Els noms de moltes d’ells no apareixen ni en llibres de text ni en enciclopèdies, com és el cas de les dones que hui reconeixem amb la insígnia d’Igualtat 2021 de la nostra ciutat.

Dones que han omplit de felicitat a centenars de criatures de la nostra ciutat. Que han acaronat les caretes dels nostres fills i filles i dels nostres nets i netes. Dones de dedicació plena, de saviesa feta dolçor. Dones reivindicatives que defensen una educació infantil coeducativa i reconeguda com a dret i valor de futur en la lluita contra la desigualtat de gènere i la violència masclista.

Gràcies a les persones de les nostres ESCOLETES INFANTILS (INFANTS, MUNTANYETA, LLEPOLIES) per haver assumit la veu del poble i per educar els més menuts amb professionalitat i estima.

E6D 

 


 ._000736

._000766

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal