Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de mayo de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8

 Un comentari destacat
Les lluminàries de La Vila a Alzira “estan resultant ser més roïns que un martell de vidre”

“La regidora de Serveis Públics i l'alcaldessa s'escombraren la gola i posaren veu aflautada per fer-nos veure les bondats i l’increïble estalvi energètic dels nous fanals i bla, bla, bla”



.-000274

De la notícia "Una delegación de la Confederación Argentina de la Mediana Empresa ha visitado Alzira", publicada fa uns dies en este diari, triem un comentari d'un usuari per considerar-ho d'interés, complint, a més, amb la seua petició de documentar gràficament una problemàtica sobre la il·luminació LED d'una zona concreta de la ciutat.

 

Comentari literal del usuari

“Per cert, i parlant de La Vila. Última cagada de la Regidoria de Serveis Públics: ara fa un any es va procedir a substituïr l'enllumenat de bombetes de vapor de sodi per unes de noves amb tecnologia LED. La regidora de SP i l'alcaldessa s'escombraren la gola i posaren veu aflautada per fer-nos veure les bondats i l’increïble estalvi energètic dels nous fanals i bla bla bla...

Aquests meravellosos fanals LED estant resultant ser més roïns que un martell de vidre i ara en la regidoria es troben que no existeixen recanvis per a les lluminàries. Nyàs!

La solució passa per fer un nyap (chapuza) que d'això en saben un fart i fotre-hi bombetes com de les d'abans en la carcassa dels fanals actuals que compràrem a preu d'or (des del 6/6 podríeu enviar un fotògraf per constatar-ho).

Per si fóra poc i per acabar-ho d'adobar les bombetes del nyap en lloc d'ésser de vapor de sodi són ara de vapor de mercuri que presenta una gama cromàtica que atrau els insectes (cal posar-li-ho fàcilet al mosquit tigre).

Total que ni fet aposta. Hi ha alguna possibilitat de fer-ho pitjor? És pot ésser més incompetent? A final de més cobren per tot això?”

 

 

               

 

        .-000166                                                .-000273

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 29/05/2014
El reportatge gràfic del Hayack ho resol bastant bé. La fotografia nº3 és ben significativa i deuria d'enmarcar-se i presidir el despatx de la Regidora de Serveis Públics junt a la resta de fotografies oficials i crucifixos que solen fer servir aquests del PP.
Aviam: Si pareu conter, les taques negres que apareixen en la paret són, en realitat, mosquits que acudeixen reclamats per la gamma lumínica de la bombeta de vapor de mercuri que els atrau amb la mateixa intensitat que l'olor del fem. Cal tenir en conter que estem parlant de la via pública a la què s'obren les finestres de les residències dels veins els quals resultaran afectats per aquesta situació i la insalubritat que hi provoca.
D'altra banda i també a la foto nº3 vegem "l'apaño" que s'ha fet per reconvertir un fanal LED nou de trinca en un fanal tradicional de l'any de la picor. Em queda un dubte: aquest "apaño" l'heu fet perqué no trobeu recanvis o pel que el preu del mateix resulta prohibitiu?
A tot açò hi ha el tema de la garantia... no m'extranyaria gens que feren les compres per EBAY...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal