Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de mayo de 2014
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez - Foto de archivo: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira denuncia que les polítiques públiques d’ocupació s’han retallat en un terç des del començament de la crisi

Les polítiques d’ocupació públiques que gestiona l’IDEA s’han reduït en un 66%


 


EU-Alzira denuncia que en el 2013 i 2012, en el pitjor de la crisi i amb els índexs més alts d’atur coneguts, les polítiques d’ocupació públiques que gestiona l’IDEA s’han reduït en un 66% des que començà la crisi. En el 2009 es destinaven, des d’altres administracions i l’Ajuntament, 3 milions d’euros; aquesta legislatura s’ha passat a tan sols 1 en el 2012 i 2013, segons la memòria anual presentada per l’Ajuntament.

Per a Ivan Martínez, portaveu municipal d’EU-Alzira: “les polítiques d’ocupació han sigut desarmades pels governs del PP, el que deuria ser una prioritat. Pràcticament, totes les aportacions són ja municipals, i el govern de la Generalitat ni està ni se l’espera. De la mateixa manera, també s’ha deixat morir el PAVACE (Pacte Valencià per l’Ocupació, amb els agents socials) en la comarca.”

Segons I. Martínez: “des d’EU-Alzira hem demanat des de l’inici de legislatura més recursos municipals per a ocupació (es destina no arriba a 1 euro de cada 35 que té l’Ajuntament), i no ha sigut fins el 2014 que s’han creat nous plans de treball, del tot insuficients. I això malgrat el superàvit de més de 3,5 milions d’euros en el 2013.”

Des d’EU demanem l’ampliació del Pla Famílies (que a penes arriba al 10% dels demandants, que són casos d’urgència social), la posada en marxa immediata de tot el Pla d’Ocupació Juvenil (que des del 2007 no n’hi ha hagut cap), les brigades de neteja de parcel·les i solars (que sols es va fer per uns mesos l’any passat) o la gestió directa de serveis privatitzats.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
             

 .-000133                                                             .-000151




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 28/05/2014
Yo espero que ahora salga Palacios diciendo que esto es mentira, ¿se atreverá o solamente saca notas de prensa cuando se trata de hacer de 'parachoques' de la alcaldesa?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal