Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 26 de febrero de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Lydia Medié Amargós va ser presentada com a fallera major de la falla Plaça la Malva d'Alzira 2014

Compartirà el seu càrrec amb una junta gestora formada per huit presidents


 

.-000079

La falla de la Plaça  la Malva ha celebrat la presentació de la seua fallera major per a l’exercici 2013-2014, càrrec que ha recaigut en Lydia Medié Amargós i que compartirà amb la junta gestora formada per huit presidents, Jaime Bohigues, Raül Calabuig, José Miguel Carreres, Mariano Escudero, José Carlos Giménez, Miguel Ángel Martínez, José Parada i José Manuel Rubio.

La vesprada va començar amb una concentració en el casal de la comissió per a després dirigir-se a arreplegar a la nova fallera major, Lydia Medié Amargós i després es va fer el mateix amb Leticia Piquer Ortiz, que s’acomiadava del seu càrrec després d’un any.

La presentació va tindre lloc en el Gran Teatre de la nostra ciutat.

Lydia Medié Amargós va rebre els honors en un acte marcat per les emocions. La fallera major va imposar les bandes acreditatives a 97 falleres de la seua cort d’honor que passaren a formar part d’un quadre escènic que es va quedar menut per a l’ocasió.

Les presentadores van ser les falleres de la comissió, Mari Carmen i Núria Casasús Torremocha.

Lydia va mostrar tota la seua alegria i donà el seu agraïment a tots els presents amb el parlament emocionat d'una persona que està vivint amb molta intensitat l’exercici faller.

Amigues personals, falles invitades i la fallera major i el president infantil li van retre “pleitesia”.

Els parlaments del representant de la junta gestora de la falla, José Carlos Giménez Gromaz i de la regidora d’Educació, Anabel Juárez, posaren punt i final a un acte que acabà amb l'Himne de la Comunitat.

Falla Plaça la Malva

Fotos: Raül Calabuig

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 




                          

.-000260                                                                                                                    .-000168

                           
 .-000181                                                                                                      .-000135

 

 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

La h - 26/02/2014
En esta falla no se cumple la Ley de Paridad, ocho presidentes y entre ellos ninguna mujer.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal