Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
domingo, 29 de diciembre de 2013
Clic en la foto para ampliar

Paco Cerveró
Ver imágenes de esta noticia
1

 Uno de los debates de la semana
Sin imaginación no hay oposición - Artículo de opinión de Paco Cerveró, 'Iniciativa per Alzira'

“¿Dónde quedan representados los intereses netamente valencianos?”



 .-000218
.-000170

La oposición política al gobierno municipal de Alzira calificaba hace unos días los presupuestos del Ayuntamiento para el próximo ejercicio económico como ‘continuistas’ y como ‘irreales’.

¿Por qué declaraciones de este tipo ya no sorprenden a nadie? Son ni más ni menos lo que se esperaba: que cada formación política diga lo que sus votantes desean que se diga. Lo extraño hubiese sido que alguna de estas formaciones hubiese alabado la gestión de su contrincante político.

Esto significa que los partidos políticos no tienen al conjunto de la población como preocupación principal de su actuación política, tan solo a parte de ella. Esto tiene que cambiar, debería cambiar.

El Pueblo Valenciano sigue sin líderes propios y así nos va. Por un lado, PP, PSOE e IU dependen de Madrid, por otro lado, los que dicen ser nacionalistas valencianos en su práctica totalidad son catalanistas y dependen de Barcelona. ¿Dónde quedan representados los intereses netamente valencianos?

Recientemente Iniciativa per Alzira se ha involucrado con entusiasmo en el proyecto de Demòcrates Valencians. No podía ser de otro modo. No podemos dejar pasar más tiempo. No podemos soportar por más tiempo la espeluznante visión que se nos brinda a diario en los medios de comunicación: cómo nuestra tierra, nuestra sociedad, nuestras instituciones, se hunden en las profundidades de la apatía más ignominiosa.

Podría echársenos en cara: ¿dónde han estado ustedes todo este tiempo, salvadores de la Patria? Y la respuesta no podría ser también más obvia: trabajando. Trabajando en los campos, en las cooperativas, en las factorías, en las fábricas, en las empresas, en las oficinas, en los comercios, en las escuelas, en los hospitales, en los ayuntamientos… puesto que no somos más que personas normales: no somos políticos profesionales. Necesitamos el descanso cotidiano, dado que cotidianas son nuestras ocho horas laborales en la salvaje jungla de la economía global.

Tenemos constancia de que otras formaciones políticas de corte afrancesado se van abriendo camino en España y en Valencia: Unión, Progreso y Democracia, y Ciutadans. En cuanto a UPyD, todos sabemos que siguen disciplinadamente las directrices de Madrid; en cuanto a C’s, las de Barcelona. De nuevo tropezamos con la misma piedra en el camino: otra vez nos olvidamos de lo propio. Por ello, urge un posicionamiento regionalista valenciano serio y maduro, un nacionalismo centrado en Valencia, un valencianismo centrista en lo político que aúne y aglutine todos los sectores de nuestra Sociedad.

Y es que sin imaginación no hay oposición, no puede haberla. Sin capacidad para representarse otra realidad no es posible escapar de la que nos atenaza y nos amarga.

Paco Cervero
Iniciativa per Alzira - Demòcrates Valencians
 
 
    

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

                            
  .-000162                                                . -000181

.-000260

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ALELUYA - 27/12/2013
Se acercan elecciones y renacen los salvapatrias. ¡ALELUYA!
Y si además tienen un buen detergente para que los intereses valencianos queden netamente limpios, pues mejor que mejor.
Benito - 27/12/2013
"Platero es pequeño, peludo, suave; tan blando por fuera, que se diría todo de algodón, que no lleva huesos".
Por imaginación no será; solamente os ha faltado decir que vosotros sois el murciélago del escudo del Valencia CF o que pertenecéis a la estirpe de Jaume I.
53 - 27/12/2013
Estimado Paco ¿Que tal las vacaciones? He visto que habeis estando descansando dos años y medio y me alegro de que hayáis vuelto, imagino lo descansados que estaréis, tanto estrés en la campaña del 2011. Pero nada ahora solo os queda el sprint final hasta el 2015, luego unos añitos de vacaciones!!!!
da - 27/12/2013
Ya salen todos al olor de las elecciones cerca... Hay que estar presente todos los días, no solo el año antes de las elecciones. Eso os quita credibilidad. Además creo que os financia alguien.. Esto no es nuevo; dividir votos y que al final se sumen restos a la lista más votada.
AMPARO - 27/12/2013
Están criticando a estos chicos, pero que han aportado los concejales que están cobrando. Nada tirarse los trastos . Yo tengo una vecina que es de. niciativa y si que hacen reuniones. Y hablan con asociaciones, aunque no lo publiquen.
Jove - 27/12/2013
"Además creo que os financia alguien.. " Ibas bien hasta que has soltado esto. Lo que viene a llamarse "tirar la piedra y esconder la mano". Vamos da, se valiente y cuentanos. ¿Quién financia a IPA y para que? ¿O es que te has tirado a la piscina solo para intoxicar?
Cafre - 27/12/2013
Si señor, los intereses "netamente valencianos" se defienden en castellano. Así que todo este tiempo habéis estado "trabajando. Trabajando en los campos, en las cooperativas, en las factorías, en las fábricas, en las empresas, en las oficinas, en los comercios, en las escuelas, en los hospitales, en los ayuntamientos…" Pero por este ni os habéis arrimado. Más bien parece que os habéis quedado en buestro zulo a verlas venir. ¿Que pensamos que vais de salvadores? Ante un discurso donde todos son malos menos vosotros, y no hay ninguna propuesta concreta más allá de una indefinición medida al estilo UPyD... ¿Que esperabais? ¿Que os abrazásemos en un acto de fe?
Lo siento amigos, pero la fe en política no existe más allá del palmero medio. Llegáis tarde.
Pasqual DV. Coordinador - 27/12/2013
Hola.
Respondré en part a les vostres preguntes i així ho deixem aclarit.
Sóc d'IPA i en estos moments Coordinador de Demócrates Valencians.
He recolzat la fusió i estem reestructurant absolutament tot i d'ací tantes reunions internes i establiment de prioritats.
Sobre això del finançament:
IPA i DV es financen pels seus propis mitjans, dels seus afiliats, etc.
M'agradaria que algú de vosaltres em diguera alguna empresa que ens finance i així ens assabentem tots.
IPA, vos puc garantir que en les últimes eleccions va costar prou diners als seus fundadors i tota la campanya es financiá per ells i pels seus afiliats.
No teniu ni idea de la pèrdua de diners que van tindre de les seues butxaques i el que els va costar a cada un el portar avant el projecte, ja que els comptes de tots es van veure minvades pels gastos generals de fullets, cartells, etc.
Així que vos podeu imaginar com se'ns queda el cos quan algú comenta que ens financen.
IPA després de les eleccions ha estat contínuament amb reunions, ja que altres partits polítics volien associar-se amb nosaltres i açò ens ha fet retardar algunes actuacions i intervencions.
Ara ja s'ha pactat i unit IPA i Demócrates Valencians tornant una altra vegada als temes municipals i preparant actuacions i campanyes venidores.
Esperem respondre i ajudar els ciutadans d'Alzira, i intentar millorar tant les gestions com els temes d'interés d'estos.
Entrem amb ganes, il·lusió, força i amb interés a fer-nos sentir en defensa dels interessos de valencians i alzireños, en tot el que es referix a millorar el funcioament dels nostres municipis, de la nostra llengua, el nostre treball, cultura i identitat.
Som un partit nascut per i per als valencians i lluitarem per això.
Agraïsc la vostra lectura i estem disposats a contestar-vos en tot el que vullgeu preguntar.
Obrirem altres temes, perquè podeu intervindre i així ens coneixerem tots un poc més.
Rebre un abraç i els nostres desitjos que tingueu unes bones festes i un feliç any nou.
Pasqual Martí.
IPA i Demócrates Valencians
Joan - 27/12/2013
Estic amb Iniciativa per Alzira i amb Demòcrates Valencians, si els valencians no ens fem de respectar, mai ningú de fora no ho farà!
El Palleter - 27/12/2013
Uiii , Paco , que has xafat algun que altre " callo " : Quant el carro sòna és perquè roda, seguix així que si has molestat a algú per algo serà , les veritats dòlen i els partits locals independents i més si son valencianistes més si cap a eixos que creuen que tot té que ser roig o blau i que no cap rés enmig .
pep gonzalez - 27/12/2013
Bona vesprada. La defensa dels interessos dels valencians es pot fer en Valencia, castella, angles frances o suagili, pero hi ha que fer-ho, al menys esta gent , te la valentia d´anar de cara i dir el que son i el que estan fent, no com la resta de formacions politiques que estan venudes al poder establit i que ens han portat a la ruina moral i economica que patim.

I tambe es molt facil fer comentaris fascistes i propis de gent sense coneiximent ni amor a la democracia, amparats en un anonimat o en un nom generalista.

Al menys Ipa i Paco tenen el valor i les ganes de fer algo de profit. vosaltres que tan lladreu, podrieu fer-ho tambe. pero es mes facil ser el gos de l´amo que el llop solitari que vol fer colla. i comte que els llops quant fan colla, es diu manada , els gossos i borregos, el que fan es ramat
Pere Peres - 27/12/2013
"Ja no canta el capellà peque no li'n donen cap, ni tres ni dos ni una ni mitja ni cap, ja no canta el capellà". Eixa la sabeu no? És una cançoneta popular valenciana infantil de patí d'escola. Les xiquetes iels xiquets es posen en rotgle i a cada volta van afegint un gra de blat a la rima. La cançoneta, no sense conya, refereix el consabut interés dels rectors tasta-olletes en assegurar-se la dosi d'ordi abans de cantar misa.
Doncs al xicot aquest d'IPA li passa el mateix que al capellà de la cançoneta:"no somos políticos profesionales. Necesitamos el descanso cotidiano" És a dir, que l'objectiu d'IPA no passa per l'altruisme sinó per rebre l'ingrés en el conter personal. I és per això que cap ni un dels darrers afers de la política municipal o nacional ha motivat una nota de premsa o un article d'opinió: "Estamos descansando" Sí senyor. Amb el merder que tenim damunt i resulta que aquells que aspiren a gestionar els nostres pressupostos estan descansant.
Continua descansant Paco. Total per al tall de xorrades que dius no t'haviem trobat en falta els darrers dos anys.
U consevol - 27/12/2013
El tema és clar, el que estiga be que no és menege.
Be per a finitat, be perque aquesta remunerat, be perque axa caigut del "tacatac" o que no li rege be la sanc al cap. Motius hi han de sobra.
Però el que no estiga d'accord en el que esta pasant ... xe diseulo viure que no diseu viure a ningu.
Vós costa diners de la buxaca, els teniu que portar al llom.
No obligen a ningú, Expresen les seues idees.
Si voleu viure en la mentira, crua, pura i dura pes ala a "disfrutar de lo votado".
Oh no?.
Au.
Joan - 27/12/2013
Senyor Cafre:
Si seguim la seua lògica, vosté molt valencià tampoc serà, perquè la seua contestació ha estat en castellà. I què vol dir això que els valencians de parla castellana no són valencians? Aleshores, tots els valencians de les comarques castellano-parlants no són valencians? A vore si el que no és valencià es vosté, senyor cafre, que el nom sí que se l'ha encertat, cafre, cafre de veritat!
Enric Estruch - 27/12/2013
Ahí Pascual, ben explicat, qui no té rés que amagar dona la cara amb noms i cognoms i qui no s'amaga darrer un pseudònim = anònim .

Signat, Enric Estruch i Ferrando, Coordinador Comarcal de la veïna Safor-Valldigna
iniciativo - 27/12/2013
Paco, el vostre coordinador Carles Choví abandona el barco. Millor haver continuat presentant-se per a defensar els interessos dels alzirenys i no perdre el temps pactant en gent que han col·laborat en el PP per afonar als valencians fins que els van fer fora quan unió valenciana ja no pintava res. Tots amics de Chiquillo i Villalba.
MARI - 27/12/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.
Joan - 27/12/2013
Pere Peres, de comprensió lectora malament, no?
Julio Iglesias - 27/12/2013
Pep González.... ¿y quién nos garantiza que tú eres Pep González?
Enric Estruch..... ¿y quién nos garantiza que tú eres Enric Estruch?
Los nombres y apellidos los suele pedir otro partido que todos conocemos y que empieza por "P" de paleto.
Este diario y todos los digitales del mundo permiten el nick o pseudónimo. Así que, amigos mios, ¡¡¡¡menos lobos, Caperucita!!!!!! y si no os gusta, a comprar La Razón que allí está Marhuenda.
Por cierto, os dejo mi nombre y apellido para que no os quejéis.
ANA CALATAYUD - 27/12/2013
Uns apunts respecte d’això d’alguns comentaris que he llegit per ací:
Si molts dels què es queixen de la situació actual foren capaços de dedicar part del seu temps lliure al seu poble, segurament no tindríem en política a tant incompetent, per a no viure de la política cal treballar i si tens la sort de tindre treball, és de lloar que alguns dediquen el seu temps lliure a la política. Ànim Paco.
Per a fer-se sentir i que els ciutadans sàpien que estas ahí, fa falta un poc més que dedicar temps, fa falta finançament i açò, per als partits amb molta representació en les Corporacions és prou fàcil, però per als que no la tenen i a més els costa diners de la butxaca (dels que guanyen treballant) com comprendran és un poc més complicat, desgraciadament.
Perquè en compte de preguntar qui finança a IPA no se pregunten quina assignació tenen els Grups Municipals en l’Ajuntament d’Alzira amb càrrec als Pressupostos Municipals, segurament se sorprendran, a més de disposar de personal i recursos tècnics municipals al seu servici, tenen assignacions econòmiques mensuals per Grup i per regidor electe, açò a tots ells, sí els permetria tindre un poc més informada a la població, però no els interessa. Els Grups amb poca representació o que ni tan sols estan representats ho tenen realment complicat. Gràcies a mitjans digitals com EL SIS DOBLE tenim veu. Ànim Paco.
I finalment, si sent regidor tens difícil l’accés a la informació, sense ser-ho es convertix en tasca impossible, això de la transparència per als governants és un conte xinés, ho dic per experiència pròpia. Se sol·licita informació i: o passen de contestar-te o te la deneguen o te la donen quan ja ha perdut la finalitat que es pretenia i si no estàs d’acord, te’n vas denúncies, busques un advocat (dels diners que guanyes treballant), pagues les taxes judicials (dels diners que guanyes treballant) i d’ací a dos anys et donen o no la raó. Açò és el dia a dia d’un regidor, als ciutadans que són els que els voten, als que “representen”, encara els toregen més. Ànim Paco.

Ana Calatayud
Regidora d’Units per València en l’Ajuntament de Carcaixent.
Joan - 27/12/2013
Julio, no feia falta que ens digueres el nom. Tothom l'haqués endevinat. Gràcies, de totes formes. Ara, ves i escampa el poll per una altre costat! Avorrit que a gosades que estàs avorrit!
Lluis Melero - 27/12/2013
La critica quan be de l'ignorancia es debades. Escric en el meu nom i llinage perque en este mon cal anar en claretat.
Democrates Valencians no te la panacea de ser un salvapatries, lo que te clar es que cal recuperar la dignitat dels valencianas que entre uns i atres l'han tirat per terra, i tornar al lloc que nos pertany. La Democracia es aixina si no t'agrada un partit de talant valencia que vol defensar els nostres drets des del Senia al Segura. No passa res no el votes i en pau, ara ve el descalificar per descalificar fent sanc, crec que no es de ser honest.
Primer coneixer i despres criticar.
Bona nit i bones festes
Fernando - 27/12/2013
A veces da asco cuando lees algunos comentarios que lo único que hacen es criticar sea la noticia que sea, igual les da que sea de política que de la victoria de la selección en el mundial.
Con relación a esta noticia lo único que creo es que esta gente que solo critica es la que nunca hace nada por intentar cambiar esta situación, solo se dedican a eso, criticar desde el sofá.
Por lo que a mí me respecta, creo que hacen falta movimientos como el de IPA y DV, para que la gente que esta inquieta y quiera un cambio se levante del sofá y empiece a mover los hilos para que los que en tantos años no han hecho nada se levanten de sus tronos y se larguen.
Yo voy a unirme a esta gente e intentar hacer algo por Alzira y Valencia, y luego si no hacen las cosas como dicen, seré el primero en criticarles.
Pero no por el anonimato ni por diarios digitales, será primero saliéndome de su idea de hacer política y luego no votándolos en las urnas que es donde más le duele a un partido.
Dicho esto el que este cómodo que no se menee, pero yo voy a menearme para intentar que algo cambie.
Felices fiestas
Julio Iglesias - 27/12/2013
Joan amigooo, no sé lo que es el "poll". Estoy dándome unos rayitos UVA para mantener el moreno y a la noche tengo degustación de caviar. Comprobando tu amargura, no me queda más remedio que decirte:
¡Hey!
no vayas presumiendo por ahí
diciendo que no puede estar sin ti
tú que sabes de mi.
No faltes el respecte - 27/12/2013
Peres peres.
No faltes el respecte. critica pero no faltes el respecte.
Records a la familia, sobretot a la teua dona.
Salutacions.
Enric Estruch i Ferrando - 27/12/2013
Per al que diu que si Pep Gonzàlez o Enric Estruch poden ser noms ficticis, açí em tens amb els dos cognoms, mólt inventar no ? A més, si busques en internet em trobaràs de segur com a Coordinador de la vostra comarca veïna de La Safor-Valldigna . I no vos done el NIF per prudència .
I si així i tot no em cregueu, entreu en el blog valler "Quadern de reflexions " i ahí podeu vore que no soc ninguna aparició d'un dia , si no una persona real que no té ninguna por de defendre amb nom i cognoms el que pensa, i que pensa que qué bonic es atacar des del anonimat o nom fictici, cosa d' intolerants a esquerres i a dretes , en tenim per a tots , perquè tots en quant vegeu que algú vos pot tirar de la cadira tremoleu . Això sí, sempre des del vostre calentet i cómode silló oreller de casa, i sense donar la cara no siga cosa que vos la coloretjen quant canvieu, perquè canvieu quant vos interessa, de color , al calor del sòl que més calenta ,
Ale, a vore quí es el següent que diu que ens amaguem . Saluts i bons nadals als homens de bona fé .
Amparo - 27/12/2013
Molt be Paco per tindre el coratge de donar la teua opinió mal que el pese a alguns. Tal i com están hui les coses, la situación económica per la que estem passant ,els polítics tant i tant i tant corruptes que hian, i la gent nque continue sense obrir els ulls, es molt lamentable.Alguna vegada els valencians despertem i ens donem conte per fí del que som VALENCIANS. Respecte al ha fet el comentari de Carlos Chovi que diu que abandoná el barco , devegades les persones no estem conformes de com están fen- se les coses i preferixes apartar-te, donar-te un temps per reflexionar i quant tornes a tindre les coses clares , tornes a ficar-te en marxa. Unió Valenciana , no es que hara reneguem, ni mol menys, ja es passat, i nosaltres hara el que volem es mirar cap al futur, sense cap por.I tenim per davant un proyecte que es diu DEMÓCRATES VALENCIANS
El Palleter - 27/12/2013
Quant veuen el llop corren els botiflers i aquells que es creuen amb la patent del valencianisme però sempre mirant cap amunt , a desqualificar per desqualificar, sense arguments : Rés de nou en l'horitzó valencià .
Paco, no el conec però ja em caus bé, doncs crec el que te he dit : Quant el carro sòna es perquè roda i es clar que mólts tenen por de que rodes vist el vist de com t'ataquen sòls per opinar, ja no vullc pensar que diràn quant estigues ahí , tallant l'abadejo que diuen en la meua i teua terra .
Així que avant i que no el paren els que sempre volen que tot estiga quiet , tant els que miren primer cap al centre com els que ho fan cara al nord abans de moure fitxa, no siga cosa que amb el moviment caiguen de la poltrona , el qual és si cap més fàcil en una ciutat perquè tots es conegueu , i de ahí la por al teu partit i a qualsevol més de caire ciudatà , i al partit que esta aconseguint unir-los .
Força i salut .
Un amic de Choví - 27/12/2013
" Iniciativo" , Carles no ha abandonat rés, a passat a segona línea per motius personals i professionals, sòls abandonen els vaixells les rates i quant s'està afonant, i Demòcrates no sòls no s'està afonant si no qué va cap amunt com un cohet , qué és el que vos toca els nassos , per no dir quelcom menys fí , ni Carles es algú que abandona rés si no té uns motius fonamentats , crec que ho porta demostrant des de fa un muntò d'anys . Així que no mentiu ni tracteu d'espantar que vos coneguem .
Pasqual DV/IPA - 27/12/2013
Per a iniciatiu.
Carles Choví ha sigut un digne i gran representant del partit.
Ha dedicat anys de la seua vida per a defendre els interessos dels valencians, encara a costa de llevar eixe temps a la seua família.
Ha decidit descansar un poc i té tot el dret del món, però no mereix cap crítica i menys d'algú que tinc clar no ho coneix en absolut, perquè t'hagueres evitat eixe comentari.
Creus que ens agrada anar de reunions en les nostres hores lliures?.
Creus que ens agrada quedar alguns dissabtes, gantandonos diners en els viatges, menjars, etc.?.
El que passa és que hem pres la decisió de en compte de parlar tant en els bars i en el carrer, que no servix per a res, actuar per a defendre els interessos de tots, encara a costa de la nostra vida privada.
Així que per favor, un poc de respecte a la gent que dedica si temps en benefici dels altres i en este cas dels valencians.
Hem pres la decisió de barallar per estos ideals i no pararem, li a pesar de qui li pese.
Una salutació.
Pasqual Martí DV/IPA
Bouet - 27/12/2013
Xé Enric Estruch, això de coordinador, per a què servix? És important? Tu estaves en el soterrar de Mandela al costat de Bush, veritat?
iniciatiu - 28/12/2013
Pasqual, jo sols he comentat que com a partit local sense vinculació política aparent tenieu un sentit al menys per a mi i per als centenars de persones que vos van votar , però que dins de demòcrates valencians ja vos heu definit, amb els qui han fet lo possible per que els nostre poble no alçarà el cap i que pactaren amb el PP en el 1996 per a que este acabarà amb tot lo valencià . I lo de posat el temps i els diners al servei del teu poble, sols tens que mirar la gent que participa en associacions culturals, esportives, plataformes en defensa de la sanitat i la llei de la dependència, i en reunions continues de partits polítics i forums d´opinió per a tractar els temes locals, dels valencians i estatals, i que molts porten anys anant i participant en la vida del poble inclós quan han estat en la oposició i molts també sense estar vinculats a ningun partit polític. Llocs on no vos hem vist durant aquestos anys, al menys als qui anaven en la llista electoral.
Pere Peres - 28/12/2013
I tu no t'oblides de saludar-te els XXXXXXX Salutacions.
Enric Estruch - 28/12/2013
Bouet, per a treballar per al meu poble, algo que segur faig mes que tu des de la teua comoda cadira front al ordinador critica que critica pero sense donar la cara ni acatxar el llom .
incredulo. - 29/12/2013
Ya éramos muchos y parió la abuela.
Que manera más tonta de perder el tiempo. Pero bueno, de todo hay en la viña del señor.
Valenciana - 29/12/2013
Jo per la meua banda ho tinc molt clar. Si la 'Unió Valenciana' aconseguí 5 diputats a la Cambra baixa del Parlament espanyol amb tota la seua inexperiència política, hui per hui (que ja ens coneguem tots de quina mare i de quin pare som), podríem superar aquella fita i deixar ben clar a tota Espanya que dels valencians no es burla ningú i que ni Madrid ni Barcelona tenen res a fer ací.
Visca Valéncia! Visca la nostra Comunitat, el nostre País, el nostre Antic Regne de Valéncia!
Valenciana - 29/12/2013
Perdoneu-me totes i tots. 'Unió Valenciana' aconseguí 2 diputats a la cambra baixa i 1 senador a l'alta en Madrid. A les Corts Valenciana va aplegar a tindre'n 7, a més de moltes alcaldies en ciutats clau de tot el nostre territori, llevat de les comarques alacantines. Per al cas, dóna igual. Ara amb 'Demòcrates Valencians" (que ja té representació al nord, a l'est, al sud i a l'oest de la Comunitat) podem i devem superar tot allò! Visca Valéncia!
Pasqual DV /IPA - 29/12/2013
Hola.
Per a Iniciatiu:
-Sobre el tema dels diners, si creus que pots comparar el perdre sobre uns -2.000€ per a la campanya per cada un dels creadors de l'IPA per a propagandes, cartells, etc, conparándolo amb l'assistència a actes de qualsevol índole ( als quals, també anem i pots veure'ns si tens costum d'assistir ) no té color.
Amb l'assistència a este tipus d'actes, gràcies a Déu, no sols pagar i per tant disfrutes de la presentació o de la teua assistència encara havent de desplaçar-te, però no és el mateix.
-Sobre això del que IPA s'haja definit a l'unir-se a Demócrates Valencians, perquè és veritat.
És cert que tenim moltes idees semblants i compartim molts sentiments, com defendre als alzireños, defendre el valencià, defendre la nostra cultura, la nostra agricultura, la nostra terra i la nostra forma de ser i expressar-nos.
Si això, és definir-se, pues SI, ho hem fet i estem preparant-nos per a lluitar per això.
-El que no entenc és tot el rotllo que t'has ficat tu només en el cap al dir que a l'unir-nos a DM estem fent-ho amb un partit que va ajudar a destrossar tot ló valencià i t'has passat quatre pobles i mig.
Primer, perquè Demócrates Valencians és un partit nou, t'agrade o no t'agrade, a tu i a qualsevol altre partit, siga del PP, Compromís, etc.
Unió Valenciana, en els seus inicis, va ser un partit més que decent i si és veritat que per culpa de discrepàncies internes i passar d'ideals originals va permetre la ruptura d'ell.
Però eixe partit va fer almenys que se sentira que hi havia una zona d'Espanya que es cridava Comunitat Valenciana.
El Sr. Lizondo era un valencià de cos i ànima i va crear que va sembrar una llavor anomenada valencianisme.
Demócrates Valencians, és un partit NOU, que està en ple desenrotllament, que és un partit de centre i que s'ha creat (gràcies a Déu) perquè algú ha d'eixir i defendre els valencians, ja que cap altre partit ho fa.
Ja llocs coment un parell de coses sobre això del finançament:
-IPA i Demócrates Valencians, no estan dins d'ella llista dels més de 1.000 polítics ficats en denúncies, jutjats, ni per estafa ni malversacions, etc.
Recordar-vos que els que si ho estan en estos assumptes són els del PP, Psoe, Sindicats, etc, però cap dels els nostres.
Així que espere que per ací ho assente, però són els altres els que han de donar explicacionse i no nosaltres.
Així que amic, no metes coses que no corresponen, ni faces al·lusions que tampoc són correctes.
IPA i DV, mantenim una línia molt transparent, molt lògica i som coherents amb el que diem i defenem.
Si tens algun dubte, de veritat estaria encantat de prendre'm un café amb tu, i amb qualsevol, per a explicar-vos els dubtes que podeu tindre sobre nosaltres.
Una salutació.
Pasqual DV/IPA



Amparo - 30/12/2013
Sols volía fer un xicotet aclariment, quan l´altre dia vaig dir que Carles Chovi,s´havia retirat, be pués , no en refería en eixe comentari a hui en dia , sino fent referencia als temps d´Unió Valenciana. Carles a fexa de huí ,no está retirat, ni a abandonat cap barco.Está ahí, i continuará estiguent ahí

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal