Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.579
EL SEIS DOBLE
martes, 26 de marzo de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Per fi l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira disposa panells informatius per la ciutat

“No es pot exigir el compliment de les ordenances si els primers en no predicar en l’exemple són els qui les han de fer valdre”



Compromís per Alzira entén perquè no es retiraren en el seu moment els cartells informatius de les obres del Pla Confiança que ja estan acabades. La seua reutilització com a panells informatius ho justifica, ja que alguns d’ells han servit per a posar cartells de la Tamborada.

Als respecte de cartells informatius, Compromís per Alzira ha observat en els darrers mesos que per a la informació de les festes, concerts, obres de teatre, partits de futbol, i actes de les diferents entitats de la ciutat, s’estan utilitzant les parets i els cristalls dels locals comercials tancats, cases que es troben buides, casetes de Iberdrola i parets d’edificis públics. Fa unes setmanes la Tamborada, desprès les falles, ara el pregó i la setmana santa.

L’ordenança municipal de neteja urbana, en el seu article 31 diu: “1.- Es prohibeix la col·locació de cartells, amb l’excepció dels llocs assenyalats al efecte. 2.- La col·locació de cartells en la via pública sense autorització donarà lloc a la imposició de sancions...”

Aquesta situació, prohibida per a qualsevol ciutadà, pareix que no afecta a l’Ajuntament, ja que la majoria dels cartells penjats aquests dies porten l’escut de la ciutat. Compromís té clar que si volem tindre una ciutat neta fan falta unes ordenances, però no es pot exigir el compliment de les mateixes si els primers en no predicar en l’exemple són els qui les han de fer valdre; Adelaida Pau insisteix, “Si volen una ciutat neta cal predicar amb l’exemple”.

Abans, quan es volia anunciar alguna cosa, es demanava permís als comerços i als centres oficials per a posar els cartells en els seus expositors, i es respectaven les parets de les cases i dels edificis públics almenys en el que respecta la cartellera oficial i de les entitats. És cert que hi ha una manca de panells informatius, però la solució utilitzada o tolerada pel nostre Ajuntament no és la més correcta. Per això, Compromís per Alzira proposa que s’ ulititzen els panells de algunes parades d’autobús o l’estació de Renfe -que no s’utilitzen o s’utilitzen mal-, que es substituisquen els panells deteriorats del camp de futbol del Venècia i del Poliesportiu Fontana Mogort i, al mateix temps, plantejar-se l’alternativa de posar-ne al llarg de la ciutat com es fa a altres localitats.

Respecte als panells del Pla Confiança d’obres finalitzades, Compromís per Alzira, considera que han de retirar-se. Però si l’equip de govern creu convenient el seu manteniment, almenys que eixos cartells estiguen oberts a la utilització per altres entitats de la nostra ciutat per tal de poder anunciar les seues activitats.

Pau, afegeix, “també volem saber si els panells col·locats en el seu moment en els solars de Tulell per les promotores estan pagant els impostos corresponents. Cas contrari, haurien de retirar-se o donar-los una altra utilitat com uns panells municipals més, tal i com demanem que es faça amb els del Pla Confiança”.

Adelaida Pau

Compromís per Alzira

 
 
 
 
 
 
 
 


                          
.-000003                                        .-000004                                    .-000070                                 .-000023

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 26/03/2013
Ya me imagino la respuesta de 'Ordenanzas' Ortega a Adelaida Pau: "Pos vamos a ver. Si quiere que la ciudad esté limpia la limpia usté misma" (y entre dientes un: 'no te hode').
Ninot - 26/03/2013
Quina poqueta imaginació per a plantejar alternatives... :S
I no seria més f'açil demanar que es ficaren panells informatius fijos com a Paterna o Burjassot?
desperta ferro - 26/03/2013
Ninot, la nota posa la següent:" al mateix temps, plantejar-se l’alternativa de posar-ne al llarg de la ciutat com es fa a altres localitats.", per lo tant Compromís per Alzira i tu esteu d´acord. Un altra cosa es que la nota tinga un poc de critica satírica com va passar en lo del conveni en la central de lactis de fa unes setmanes, es que aquestos de Compromís creuen que tots entenen la critica fallera, per a mostra lo que ha passat amb l´Ajuntament de Barcelona que no entenen de critiques ni de poesies satíriques. Crec que tots els grups polítics han demanat lo dels panells informatius fijos per tota la ciutat, i el PP no els posa ni fa el manteniment dels que ja hi havia quan arribaren al poder.
Jove - 26/03/2013
Superchupiguay per Compromís, molt bé per Compromís. Però molts ho porten anys demanant. Originals, loque es diu original, en les propostes estrella... http://www.elseisdoble.com/vernoticia/12738/joves_deualzira_torna_a_demanar_a_lequip_de_govern_espais_publics_per_anuncis_per_a_les_entitats_de_la_ciutat
Asmodeo - 26/03/2013
I quina poca imaginació també per expresar una crítica ninot.
En primer lloc, amb només dues frases incorres en contradicció. No seré jo qui et trega el mèrit d'haber-ho aconseguit; però demanar "imaginació", per acte seguit indicar que Adelaida podria haber optat pel camí "més fàcil"..... No serà això "més fàcil", precíssament, el ,menys imaginatiu?
En qualsevol lloc, si abans de criticar, t'hagueres molestat en passar del titolar, podríes haber llegit: "Compromís per Alzira proposa que s’ ulititzen els panells de algunes parades d’autobús o l’estació de Renfe -que no s’utilitzen o s’utilitzen mal-, que es substituisquen els panells deteriorats del camp de futbol del Venècia i del Poliesportiu Fontana Mogort i, al mateix temps, plantejar-se l’alternativa de posar-ne al llarg de la ciutat com es fa a altres localitats.". Ahí tens el camí més fàcil que demanaves!
Asun - 26/03/2013
Ortega denuncia a los ciudadanos que no cumplen las ordenanzas. Y ahora queeee.... tenemos una de las ciudades más sucias y abandonadas de España
Blanca - 26/03/2013
esto es una poca vergüenza
SNA - 26/03/2013
No teneis vergüenza ni la conoceis, para que vayais denunciando después
Apolo - 26/03/2013
Ortega, la inventora de "Alzira Guapa" y la consentidora de la "Alzira Guarra"
julian - 26/03/2013
Quien pone los carteles del Ayuntamiento? puede que sea la empresa que los hace?
Hayack - 26/03/2013
Genial por Compromís! Ahora solo falta sumar al PSOE para generar una bonita propuesta que Lola y compañía puedan dejar en el wc del Ayto para reciclarlo...
PD: Si cualquier ciudadano puede denunciar (y es su deber hacerlo) que se incumplan las ordenanzas... ¿Que hacemos como ciudadanos que no estamos poniendo las pertinentes denuncias en la policia local?
demo - 26/03/2013
julian,:" Prohibido poner propaganda, responsable empresa anunciadora", creo que con esto te contesto a tu dilema.
alzireño - 26/03/2013
una ciudad no es un basurero, sino nosotros quienes lo ensuciamos, alzira no es guarra, pero si algunos alzireños y no alzireños que han tenido poca educación de pequeños y ensucian a propósito en algunas ocasiones.

la mejor forma de tener un pueblo limpio es concienciarse uno mismo.
tino - 26/03/2013
anem a vore, la denuncia es que l´Ajuntament es el primer que incompleix les ordenances municipals i es una cosa greu ja que per lo tant tindria que quedar desautoritzat per aplicar les mateixes (en algunes nacions dimitiria i tot la responsable política). I amb motiu de la denúncia Compromís fa una serie de peticions relacionades en la mateixa, es per lo que no entenc alguns comentaris.
Pollo Morgan - 26/03/2013
Re-collons!! Denúncia per orinar a la afores d'Alzira (Ballena Azul) 300 € ahh i l'has de pagar ohh! amb recàrrec ohh embargo!! y... pagada esta. I després veus Tambora, Falles, I tot això per part de la Sr Lola Ortega (Mare de Déu Devota de la Ordenances). No em pregunteu que em vénen ganes.
Pomponio Flato - 26/03/2013
Paseo de las Estrellas:
Yo me pregunto?? Puestos a leer carteles sobre Obras y Gracias de Nuestro Equipo de Gobierno (local). Ahora vengo a referirme a, las PLACAS de INAUGURACIÓN. Porque todo lo que se inaugura tiene que estar la leyenda, con fecha y nombre del alcalde/sa de turno? por que? Lo ha costeado el/ella? No creen que eso es de ser un poco o mucho protagonista? No es suficiente poner la fecha y el Pueblo d`Alzira. Y si dentro de un tiempo, alguno de ellos se demuestra haber sido un presunto. Que hacemos quitamos la placa? lo tachamos? A mi me parece que estos gobernantes solo quieren ver su nombre inscrito en letras mayúsculas y si pudieran hasta lo harían con luminosos. A estos gobernantes, nadie les recuerda que todo lo que inauguran (incluido el evento) Se costea con el gran esfuerzo de los ciudadanos? Es preciso poner la plaquita? para que sirve? Que manera mas nefasta de querer pasar a la Historia. No sean tan narcisistas.
Indisnado - 27/03/2013
Si fueran los carteles de la Rabosa o las pintadas en los caminos rurales de las carreras: Vista gorda, vista gorda.
Si son las de la semana santa o fallas, a dar caña a dar caña.
¿Este es el cambio?... pues no interesa.
santi - 27/03/2013
indisnado, las ordenanzas son para todos los ciudadanos, y el primero que tiene que cumplirlas es el Ayuntamiento. Que coloquen paneles fijos por la ciudad para que todos los puedan utilizar y se termino el problema. La comparación sobraba, la mayoria de los que corren son falleros y capurullos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal