Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 23 de marzo de 2013
Clic en la foto para ampliar

Máximo Buch, conseller d’Economia
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU - Alzira acusa a la Generalitat i al Conseller Buch de desconèixer totalment la dolenta situació de l’activitat econòmica d’Alzira i de la Ribera

“La Sra. alcaldessa hauria de respondre per què s’ha negat en reiterades ocasions a manifestar el deute que manté la Conselleria d’Economia i el SERVEF amb la nostra ciutat”



 o#pticacollado20130102

EU - Alzira acusa a la Generalitat Valenciana i al PPCV de viure en un total desconeixement de la situació econòmica d’Alzira i de la Ribera. Que un conseller d’Economia, com el sr Máximo Buch, es dedique a afirmar alegrement que la Ribera i Alzira coneix un moment de dinamisme econòmic i de creixement de l’activitat industrial és enormement greu.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU - Alzira: “més que fer un brindis al sol en la nostra ciutat, el sr Conseller hauria de respondre del monstruós deute que manté el SERVEF (el Servei d’Ocupació Pública) amb els plans d’ocupació dels ajuntaments, com ara amb el d’Alzira (amb prop d’un milió d’euros), i de perquè s’han suprimit la major part dels plans d’ocupació pública com el Salari Jove, el PAMER, l’EMCORP i altres com el taller T’Estime, que ocupaven i formaven a més d’un centenar de persones només a la nostra ciutat.”

I d’igual manera, segons Martínez: “la Sra. alcaldessa, que va fer d’acompanyant, hauria de respondre per què s’ha negat en reiterades ocasions a manifestar el deute que manté la Conselleria d’Economia i el SERVEF amb la nostra ciutat i per què s’ha negat una i altra volta a demanar que no es retallen i es restituïsquen tots els programes d’ocupació que ha suprimit la Generalitat Valenciana, tal i com així li hem demanat en diversos plenaris.”

Per a EU - Alzira, el que evidencien les declaracions efectuades hui pel Sr. Buch és un total desconeixement de la situació real que estem patint. I parlem d’un dels màxims responsables de la Generalitat en matèria de promoció econòmica, que ha realitzat unes afirmacions que suposen un autèntic menyspreu a la situació dels milers de persones aturades i de les treballadores i treballadors alzirenys.

En primer lloc, es tracta d’una burla als autònoms i a les PIMES que han hagut de tancar en els últims anys en la nostra ciutat (més de 400 des del 2008), però també a les treballadores i treballadors alzirenys perquè prop del 90% de contractacions són temporals i el període que es troben a l’atur és més elevat cada vegada. I també a les persones aturades: perquè tenim unes xifres d’atur més elevades que la mitjana de tot l’estat, perquè la taxa d’atur s’ha incrementat un 10% en un any només a Alzira i perquè prop de la meitat de les persones que estan sense treball no perceben cap tipus de prestació.

A més a més, es tracta d’un insult als milers de treballadores i treballadors que estan patint una greu retallada en els seus salaris en els últims mesos, que estan sofrint els efectes devastadors de la reforma laboral o que han hagut de conviure amb EROS que estan llastrant les seues prestacions per atur i per a la jubilació.

EU - Alzira

 
 
 
 
 
 
 

 

                            
.-000084                                                                  .-000187

                            

 .-000100                                                .-000189  


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal