Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de marzo de 2013
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez, regidor d'EU - Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU - Alzira denuncia que l’Ajuntament ha de pagar quasi 2 milions d’euros pels grans projectes estrela de Bastidas en el que portem d’any

“Recordem que la Sra. alcaldessa ha reiterat en nombroses ocasions que aquests projectes no costarien ni un cèntim de les arques públiques”



 a#lquilershopalzira20130226

EU - Alzira denuncia que, en el que portem d’any, l’Ajuntament ha aprovat pagar quasi 2 milions d’euros només pel polígon industrial el Pla o de Tulell. Des d’EU recordem que la Sra. alcaldessa ha reiterat en nombroses ocasions que aquests projectes estrela no costarien ni un cèntim de les arques públiques, cosa que s’ha demostrat completament falsa.

Segons el conveni aprovat entre l’equip de govern i l’urbanitzador del Pla en aquest plenari de març, l’Ajuntament d’Alzira ha d’abonar 1 milió d’euros i hipotecar-se en 500.000 euros més (els beneficis que es traguen de parcel·les municipals per eixe import seran per a l’urbanitzador). Cal recordar que l’Ajuntament ja ha abonat dos milions d’euros en un polígon d’1 milió de m2 que a penes s’ha edificat, que encara es deuen per a un futur 1 milió d’euros més i la societat constituïda amb la presència de l’Ajuntament no té cap activitat.

I, per un altre costat, en el PAI de Tulell, l’equip de govern ha aprovat novament pagar 200.000 euros pel cànon de la depuradora, i ara ha pagat l’Ajuntament més de 150.000 euros a Iberdrola per les connexions elèctriques d’aquesta zona d’Alzira que a penes s’ha construït.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “com a inversió, les grans apostes urbanístiques han sigut un altre fracàs dels equips de govern presidits per la Sra. Bastidas, cosa que està llastrant greument els comptes municipals. Tot i això, el PP no està rebaixant o tractant de posposar totes aquestes enormes càrregues que ha de suportar la hisenda municipal en aquests anys de dificultats econòmiques.”

Segons Martínez: “El que s’ha demostrat amb tota la seua cruesa és que la connivència dels interessos del sector immobiliari, el financer i el poder polític ha conduït ha soterrar, literalment, més de 200 milions d’euros d’inversions en la nostra ciutat a Vilella, el Pla o Tulell en els últims deu anys. I ara estem pagant tota la ciutadania els plats trencats del festí urbanístic: bé en forma de rescat públic del deute privat -en part provocat per la bambolla immobiliària- o bé de retallades en tots els serveis públics per fer front al seu pagament”.

EU - Alzira

 

 

               
      .-000003                                                                     .-000004



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Por que no te callas - 23/03/2013
Pero vamos a ver IVAN, " POR QUE NO TE CALLAS!!!!!!!! " Si no me equivoco, tienes descendencia de constructores, que estoy seguro se han aprovechado del boon inmobiliario, realizando contrucciones, endeudandose porque aun querian mas, y no me estrañaria que con esas ayudas a la banca tengan que provisionar prestamos o tengan que pagar con esos fondos publicos la deuda ( dacion en pago). Lo mas facil es culpar al otro. Tan solo me queda preguntarte ¿ eso te parece bien, que con las ayudas publicas se paguen esos prestamos ? Es que tu tambien desciendes de la derecha local. La cabra siempre tira al monte.
Posnomecalle - 23/03/2013
Quin sentit te aixó? Cadascu es guanya la vida com bonament pot. De fet si lo que dius es veritat... ¿no creus que l'interesaria que es clavaren diners publics? En canvi o critica perque com es coherent res te que vore el que siguen els seus pares, tios o el grau de consanguineitat que siga. Per lo tant es teu comentari es una enorme contradicció falaç i ridicula... si tens que criticar a Ivan que siga amb propietat! Que segur que no es perecte ni totpoderós. Que per cert... et molesta que parle? Perfecte! "Ladran luego cabalgamos amigo Sancho!"

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal