Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.879 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 26 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El Levante i el València en la sèrie A i l’Ontinyent i la UD Alzira en la B han quedat campions del V TORCAF

El nivell futbolístic dels participants era molt alt amb enfrontaments molt igualats i competits


 

El Levante, en la categoria cadet, i el València, en la infantil de la sèrie A, s’han proclamat campions de la V edició del TORCAF, al igual que l’Ontinyent i la UD Alzira també han aconseguit este prestigiós trofeu en la sèrie B.

En Cadets - A, el Levante ha quedat per davant de la UD Alzira, segon classificat, així com del València i de l’Alcoyano. En esta categoria el comitè organitzador del Torneig Ciutat d’Alzira ha elegit millor jugador al jove futbolista del Levante, Robert Sierra.

En l’Infantil - A, el trofeu ha estat per al València CF que ha superat la UD Alzira, segon, l’Alcoyano, tercer i el Levant, quart. Joel Rodríguez, del València, ha aconseguit el trofeu Fernando Sierra al millor jugador de la categoria.

En Cadets - B, el campió es quedà a la Ribera en ser la UD Alzira el primer classificat per davant de l’Ontinyent, CFB Gandía i UE L’Alcúdia. El millor jugador va ser Álvaro Fontana de l’equip alzireny.

I en la categoria Infantil - B, el conjunt campió ha estat l’Ontinyent, tot seguit la UD Alzira, el Sueca i el Ciutat d’Alzira. El jugador de la Vall d’Albaida, José Moreno aconseguia el Fernando Sierra que li entregà l’exjugador del Granada i del Levante entre d’altres.

El president del Ciutat d’Alzira, club organitzador, Xavier Espanya i el coordinador del torneig, Pepe Casado, es mostraren “molt satisfets de la cinquena edició davant l’elevat nivell futbolístic mostrat pels participants, traduïda en uns enfrontaments molt igualats i competits”.

Representants de diversos clubs de la Primera Divisió han pres bona nota de les joves promeses del futbol valencià que passaren per la V edició del TORCAF disputat, durant el cap de setmana, a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar.

Ciutat d’Alzira


 
                

 .-000081                                                                     .-000080

                

.-000075                                                             .-000077



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal