Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de agosto de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

 Notícies de la Ribera
Benicull ha iniciat este cap de setmana les seues Festes Patronals amb el I Concurs de Xarangues

La Cafrà de Fortaleny i La Xixarra d’Alzira van omplir de música i colorit esta xicoteta població


 

Els veïns de Benicull han viscut este cap de setmana l’inici de les seues Festes Patronals amb el Pregó i el primer Concurs de Xarangues. Els actes es van celebrar  en la Plaça de la Beata Inés i van congregar a un bon nombre d’espectadors. Les xarangues participants en el concurs van ser: La Cafrà de Fortaleny  i La Xixarra d’Alzira.

El primer premi per a la millor xaranga dotat amb 300 euros  i el millor solista amb 100 euros van ser per a la “La Cafrà”, que a més els permetrà actuar en la retreta del proper dimecres junt amb la Unió Musical de Benicull. La Xixarra va obtindre un premi de 200 euros.

Les dos xarangues van omplir de música i colorit esta xicoteta població que amb este acte va començar unes celebracions que s’allargaran fins a diumenge 27 d’agost i que compten amb un intens programa ple d’actes per a totes les edats i gustos.

Així, durant estos dies, els ciutadans d’este municipi repartiran el seu temps entre les celebracions més tradicionals, com el dia dedicat a la Beata, o altres com la Volta Peu, les “Verbenes”, la Retreta, la Cavalcada, els espectacles de varietats o els castells de focs artificials.  

Unes festes en què participaran tots els seus veïns i atrauran a molta gent dels pobles dels voltants però, sobretot, faran tornar aquells pobletans de Benicull que per motius de treball tenen la seua residència fora de la localitat.

Miguel Á. Martínez
 
 
Benicull - Programa de Festes Beata Inés 2011 - Clic ací

 

              

 .-000003                                                                         .-000004 
                
 .-000086                                                                              .-000023
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal