Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.060 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de mayo de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alumnes del CIPFP Luis Suñer d'Alzira han realitzat una jornada sobre ‘Intel·ligència Emocional’

Amb l'objectiu de proporcionar ferramentes efectives per a capacitar emocionalment als joves estudiants


.-000089 
 
Alumnes del CIPFP Luis Suñer d'Alzira han realitzat una jornada sobre "Intel·ligència Emocional” amb l'objectiu de proporcionar ferramentes efectives per a capacitar emocionalment als joves estudiants.
Entre els continguts que s'han inclòs s'ha abordat la importància d'aconseguir hàbits que faciliten aconseguir objectius, tant en els estudis com en la futura busqueda d'ocupació, així com una bona gestió del temps, el llenguatge verbal i no verbal, l'assertivitat, marca personal i altres aspectes enfocats a motivar i facilitar el creixement personal de l'alumnat.

 

“És una jornada que tracta aspectes importants per al desenvolupament personal de l'alumnat i  complementar la formació dels joves que prompte s'incorporaran al mercat laboral", segons els coordinadors de la jornada.

 

L'educació emocional és una part vital de la formació dels estudiants en tots els nivells educatius, inclosa la Formació Professional (FP). En el context de la FP, on els estudiants estan rebent una educació específica per a una carrera o professió, l'educació emocional pot ser especialment rellevant per diverses raons:

 

-Els estudiants d'FP estan preparant-se per a ingressar al món laboral, on es trobaran amb desafiaments i situacions estressants. L'educació emocional pot equipar als estudiants amb habilitats per a manejar l'estrés i la pressió de manera saludable, la qual cosa pot millorar el seu rendiment laboral i el seu benestar general.

 

-Moltes carreres professionals requerixen habilitats de treball en equip i una comunicació efectiva amb col·legues, clients i supervisors. L'educació emocional pot ajudar els estudiants d'FP a desenvolupar habilitats socials, empatia i capacitat per a resoldre conflictes, la qual cosa és fonamental per a l'èxit en el lloc de treball.
-Comprendre i manejar les pròpies emocions és crucial per a l'èxit personal i professional. L'educació emocional pot ajudar els estudiants d'FP a desenvolupar un major autoconeixement, identificant les seues fortaleses i àrees de millora, així com a construir una sòlida autoconfiança que els impulse a aconseguir les seues metes laborals.

 

-En el món laboral, els professionals han de prendre decisions importants en situacions complexes. L'educació emocional pot ensenyar als estudiants d'FP a prendre decisions reflexives i considerar no sols els aspectes tècnics o pràctics, sinó també les implicacions emocionals de les seues eleccions.

 

-La capacitat de recuperar-se dels fracassos i adaptar-se als canvis és essencial en qualsevol carrera. L'educació emocional pot ajudar els estudiants d'FP a desenvolupar resiliència, permetent-los enfrontar els desafiaments laborals amb una actitud positiva i la capacitat d'aprendre i créixer de les experiències difícils.

 

En resum, l'educació emocional en estudiants d'FP no sols contribuïx al seu benestar emocional i personal, sinó que també millora la seua preparació per a enfrontar els desafiaments del món laboral i aconseguir l'èxit en les seues carreres professionals.
E6D
 
 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal