Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de febrero de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Flores Raquel, Mecatronic, Modesto Ballester i la comissaria de la Policia Nacional d’Alzira-Algemesí premiats en la XVI Setmana de l’Economia

“Unes empreses i una institució que tenen un element en comú: acumulen una trajectòria sòlida de quaranta-sis, cinquanta-un, setanta-cinc i dos-cents anys, una trajectòria que han aconseguit gràcies a la capacitat i l’esperit de l’esforç”


 

._000932

 

El director general de Programes Industrials del Ministeri d’Indústria i Turisme, Jordi Llinares ha sigut l’encarregat d’inaugurar este matí la setzena edició de la Setmana de l’Economia amb la primera tinenta d’alcalde i regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Comerç, Gemma Alós, el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, i l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez. 
La inauguració, a la Casa de la Cultura, l’ha conduïda la periodista Nerea Camps i ha comptat amb una actuació del Club de Gimnàstica Rítmica Murta d’Alzira, participants d’un projecte Erasmus que gestiona Idea. La regidora de Promoció Econòmica, Gemma Alós, ha agraït a tot l’equip d’Idea, encapçalat per Carmen Herrero, el treball fet per a posar en marxa esta setmana que «és tot un repte, però un repte apassionant. En primer lloc, perquè hem aconseguit amb el pas dels anys consolidar un públic fidel al qual no podem deixar indiferent, i en segon lloc, perquè tenim l’obligació de superar-nos en cada nova edició». A més, Alós ha destacat que s’ha preparat una setmana amb ponències molt diverses, que aborden tots els temes que considerem que poden interessar no només a l’empresariat, sinó també als treballadors.
L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, ha aprofitat el seu discurs per a reivindicar l’impuls que des de l’Ajuntament es fa en les àrees industrials: «des de setembre Alzira forma part de la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana i s’han demanat vora 700.000 euros d’inversió en les àrees industrials del Pla, Materna, carretera d’Albalat i Mercat d’Abastos, triplicant així l’esforç d’inversió respecte a l’any passat, i enfocant les inversions en els aspectes que servixen per a avançar en clau sostenible, com ara la transició digital, l’eficiència energètica o la mobilitat sostenible, a més de posar en marxa les primeres EGM en les àrees de Materna i el Pla». 
El director general de Programes Industrials del Ministeri d’Indústria i Turisme, Jordi Llinares, per la seua banda s’ha mostrat content de visitar la seua ciutat, una ciutat plena de reptes, com per exemple desenvolupar en l’àmbit terciari la zona de Tulell. Llinares ha destacat en este context econòmic que des del Ministeri fins al 80 % de les subvencions són a fons perdut, en un sistema que marca la Unió Europea, i que fan necessàries una sèrie de reformes en innovació i sostenibilitat per a obtindre estos fons europeus.


PREMIS SETMANA DE L’ECONOMIA
A la inauguració, el president de l’Associació Empresarial, Raúl Tudela, com és habitual, ha donat a conéixer les entitats premiades en esta Setmana de l’Economia. Enguany les empreses premiades són la floristeria Flores Raquel, l’empresa d’etiquetadores industrials Mecatronic i també els tallers Modesto Ballester. Junt amb les quals, l’Associació Empresarial d’Alzira també reconeix el treball de l’equip de persones que foment part de la comissaria de policia nacional d’Alzira-Algemesí. Unes empreses i una institució que, segons Tudela, tenen un element en comú: acumulen una trajectòria sòlida de quaranta-sis, cinquanta-un, setanta-cinc i dos-cents anys, una trajectòria que han aconseguit gràcies a la capacitat i l’esperit de l’esforç.
Ajuntament d’Alzira

 
 

._000743VID
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal