Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de febrero de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La 16ª edició de la Setmana de l’Economia d’Alzira acull les tendències més destacades de l’economia i de l’ocupació

Les empreses que seran guardonades en la nit del l’Associació Empresarial Alzira seran la Policia Nacional pel seu bicentenari, el comerç Flors Raquel i les empreses Modesto Ballester SL i Mecatrónic


._000932

 
Del 19 al 23 de febrer, a la Cassa de la Cultura d’Alzira, es duran a terme 22 ponències, amb 57 participants, a les que assistiran prop de 2.000 persones de forma presencial i s’espera que més de cinc mil persones ho facen en línia. 
La 16ª edició de la Setmana de l’Economia d’Alzira, organitzada per l’Ajuntament d’Alzira a través de l'Agència de Desenvolupament Local (IDEA) i juntament amb l'Associació Empresarial d'Alzira, consolida esta aposta per  “unes jornades que congreguen un gran cartell d’experts nacionals i internacional en el món econòmic, sense deixar de banda el talent alzireny que triomfa en distints àmbits econòmics”, segons ha explicat la regidora de promoció econòmica Gemma Alós.

 

De fet, l’expectació d’estes jornades que són seguides en línia des de distints punts del planeta, ha fet que algunes ponències hagen penjat el cartell de complet com per exemple la ponència inaugural de Emilio Duró. D’altra banda, “esta Setmana s’han convertit en una cita ineludible en l’agenda per als agents de l’economia, els agents socials i la ciutadania en general de la Comunitat Valenciana”, opina l’alcalde d’Alzira Alfons Domínguez. 

 

Entre els ponents més rellevants que formaran part d'aquesta edició, es troba l’empresari i economista Emilió Duró, l’exnadadora olímpica Gemma Mengual, l’influencer alzireny Jesus Soriano, promotor del compte “Soy camarero”, l’experta en intel·ligència artificial Cristina Aranda,  l’escriptor i tertulià Juan Ramón Rallo  o el cantant i pianista Serafín Zubiri que tancarà les jornades parlant de sobre la motivació, segons ha detallat Carmen Herrero, directora d’IDEA.

 

La intel·ligència artificial, la nova llei de les startups o la marca personal com a eina per a desenvolupar una trajectòria professional són algunes de les propostes que s’abordaran en les distintes ponències que formen part d’estes jornades que des de fa 16 anys acullen les tendències més destacades de l’economia i de l’ocupació.

 

La Setmana de  l’Economia aposta del món global des del món local i per això es farà una taula redona que dona protagonisme als comerciants de la campanya d’IDEA “12 mesos 12 comerços”.
 
Enguany els comerços, les entitats i les empreses que seran guardonades en la nit del l’Associació Empresarial Alzira seran la Policia Nacional, pel seu bicentenari, el comerç Flors Raquel i les empreses Modesto Ballester SL i Mecatrónic.
E6D

 

 ._000585

.-000403 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpleoEmpresas
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal