Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 26 de enero de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Arriba la primera ruta dels esmorzarets del millor pa del món d’Alzira 'Entre pa i Borreguet'

Este concurs, iniciativa de la Falla Sant Joan en col·laboració amb el departament municipal IDEA, compta amb el suport del Gremi de Forners i l’Associació Empresarial d’Alzira


._000932

 

De l’1 al 29 de febrer, la ciutadania podrà omplir el seu passaport amb el segell dels 8 esmorzars participants 
Alzira, 26 de gener de 2024._ Hui s’ha celebrat una roda de premsa en la que la regidoria de comerç, a proposta de l’Associació cultural de la Falla Sant Joan ha presentat la Ruta de l'esmorzaret del millor pa del món, ”Entre Pa i Borreguet”. 
La finalitat és posar en valor l’ofici dels forns tradicionals, amb una ruta d’esmorzars on s’emparellen 8 forns amb 8 bars, que elaboraran un entrepà anomenat “Borreguet” amb el pa del forn assignat.  
Com ha explicat la regidora de comerç, Gemma Alós, el funcionament de la ruta és molt senzill, es pot acudir a qualsevol dels bars participants i demanar l’entrepà Borreguet, entre l’1 i el 29 de febrer. En acabar, cal marcar el segell del bar participant en el passaport, i es podrà valorar l’esmorzar en la web creada amb eixe objectiu.
 

 
Funcionament de la ruta:
1.Fes la Ruta d'esmorzars. 
2.Hi ha 8 bars participants 
3.Completa el “Passaport”. 
4.Tens de l'1 al 29 de febrer. 
5.Vota pel Borreguet d'Or al "Millor Pa" i el "Millor Entrepà" al QR o ací https://www.idea-alzira.com/rutaesmorzarsentrepaiborreguet i entraràs en el sorteig de dos esmorzars dobles
Els “esmorzadors”, hauran de completar un “Passaport” durant el mes de febrer, que haurà d’estar segellat pels 8 bars participants, on s’acredite que s’ha consumit l’entrepà “Borreguet”. Una vegada completat el passaport es dipositarà en la urna habilitada a l’efecte en qualsevol dels establiments, per a participar en el sorteig de 10 esmorzars dobles. 
“Esperem que esta siga la primera edició de la ruta, i que puguem repetir-la moltes més vegades. Des del primer moment ens vam entusiasmar amb la idea que ens va proposar la falla, a la que li volem agrair esta iniciativa tan estimulant i tan positiva per a la nostra restauració i forners” ha explicat Alós
Per la seua banda el coordinador cultural de la Falla Sant Joan, Vicent Ordaz, ha volgut aprofitar l’ocasió per a donar l’enhorabona a l’equip d’Idea pel gran treball que s’ha fet per a posar en marxa la campanya i ha explicat que “com a associació cultural local, volem traslladar al poble que des de la comissió, encara que la festa no es va a acabar, estem pendents del que passa al nostre voltant, i una d’eixes realitats, el tancament dels forns tradicionals, ha estat el tema que ens ha empentat a programar el nostre any cultural amb activitats, exposicions, showcookings o esta ruta, al voltant del pa”
Des de la regidoria, es comparteix este suport a sectors estratègics, que suposen un  estímul per a l'economia local. Esta iniciativa, a més, com ha explicat el representat de l’Associació empresarial, “uneix el sector de l'hostaleria i el gremi de forners de la nostra ciutat, per a reforçar l’activitat dels bars i restaurants, posant en valor l’ofici dels forns tradicionals”, un sector sensible als canvis de model productiu que hi ha que potenciar per la qualitat dels productes que elaboren, per l’esforç i la dedicació diària i per la vertebració del territori. Per la seua banda, Francisco Bría, representat del Gremi de forners, “per a nosaltres ha estat un plaer acompanyar la comissió Sant Joan, amb la que s’ha col•laborat al llarg de l’any, i que porta la temàtica del pa al seu monument i llibret” 
El “Millor Esmorzar” i el “Millor Pa”, es decidirà en funció de les votacions i rebran els Borreguets d’Or al Millor esmorzar”, i consisteix a l’estatueta “Borreguet d’Or” confeccionada per una empresa local, a més d’una Targeta d’Alzira dotada amb 100 €, per a consumir en el comerç local, de forma que es reinvertixen els recursos municipals i es tanca el cercle de suport a l’economia local.
Des del departament de Comerç, la directora d’Idea, Carmen Herrero, ha convidat a tots els assistents a participar en la campanya, i s’ha mostrat molt implicada en la posada en marxa de la mateixa. Una bona mostra d’este tret ha estat la presència d’Arnau Clari, creador, junt a altres dos joves riberencs de la Ruta dels Esmorzars, que recorre cada dissabte des de fa més de quatre anys, els millors esmorzars de la Comunitat. Milers de seguidors repassen els seus vídeos per a poder triar la millor opció. Pots seguir-lo en @larutadelsesmorzars.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 


._000848

._000900 
 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
Gastronomía

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal