Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
lunes, 22 de enero de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 SOM FOC…
Les falles Doctor Ferran, El Parc, Camilo Dolz, l’Alquenència, Sant Roc, Tullell i Plaça Major han realitzat les seues presentacions

Les falleres majors de les respectives comissions han sigut les protagonistes dels actes


 

    

._000928
     
 
DOCTOR FERRAN 
La falla del Doctor Ferran és una de les comissions que han realitzat la seua presentació este passat cap de setmana.
Les Falleres Majors, Aitana Melero i Verónica Soler, junt amb els seus respectius presidents, Andreu Mahiques i Àlvaro Gómez, han començat el compte enrere per a Falles amb molta il·lusió.
La Fallera Major d’Alzira, Zaira Cano, junt amb la seua cort d’honor, han acudit a l’acte i també les Belleses i Dames de la Foguera Pla Bon Repòs La Goteta.
La recompensa interna de la falla ha sigut otorgada al faller José Francisco Guardiola Castelló per votació popular, enhorabona!
Per tancar l’acte, la regidora de Festes, Mar Chordá, ha fet un breu discurs i ha imposat les insígnies de la ciutat als representants.
 
EL PARC
La Falla El Parc Alzira , ha realitzat la seua presentació a la Sala Cotonera.
La Fallera Major, Esther Mata, acompanyada pel seu president, Edu Marcilla, han disfrutat d’este màgic moment acompanyats de familiars, amics i la comissió.
El regidor de Patrimoni Històric, Xavi Pérez, ha tancat l’acte dirigint unes paraules a la falla i ha imposat les insígnies de la ciutat als representants 
 
CAMILO DOLZ
La presentació de la Falla Camilo Dolz que s’ha celebrat al Gran Teatre.
Les Falleres Majors, Pilar i Ariadna, acompanyades en tot moment dels seus presidents, Arnau i Salva, de segur han disfrutat d’este acte tan especial i emotiu.
La Fallera Major Infantil d’Alzira, Anna Albelda, acompanyada per la seua Cort d’Honor, han assistit a l’acte.
El regidor d’Esports, Vicent de la Concepción, ha dirigit unes paraules amb molta estima a la comissió i ha imposat les insígnies de la ciutat per finalitzar la presentació 
 
L’ALQUENÈNCIA
Les Falleres Majors de la falla l’Alquenència , Alba Giménez i Aitana Cutanda, han celebrat la seua esperada presentació i les han acompanyat els seus presidents, Pere i Jorge,
L’acte ha tingut lloc a la Sala Cotonera i a continuació s’ha fet el tradicional Sopar de Gala.
Per finalitzar l’acte, la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Amèlia Blanquer, ha dirigit unes paraules en representació de l’Ajuntament i ha imposat les insígnies de la ciutat.
 
SANT ROC
Al Gran Teatre va tindre lloc la presentació de la falla Sant Roc.
La Fallera Major, Vanesa Leonardo, i el seu president, Cristian Leonardo, començaren el compte enrere per a les Falles 2024.
L’acte va ser molt emotiu, de segur que ho van disfrutar moltíssim.
El tercer tinent d’Alcalde, Andrés Gomis, va dirigir unes paraules a tota la comissió per tancar l’acte i va imposar les insígnies de la ciutat als representants.
 
TULELL AVINGUDA
També este cap de setmana s’ha ralitzat la presentació de la falla Tulell Avinguda.
Ana Chordá va imposar les bandes a totes les falleres i va estar acompanyada pel seu president, Amadeo Lambidez, i el president infantil, Eric Pérez.
Esperem que gaudireu d’este acte tan bonic.
Per finalitzar la presentació, la regidora de Festes, Mar Chordá, va dirigir unes paraules amb molta emoció a la comissió i Fallera Major. També va imposar les insígnies de la ciutat als representants.
 
PLAÇA MAJOR (INFANTIL)
El Gran Teatre d’Alzira, ha acollit la presentació infantil de la falla Plaça Major.
La Fallera Major Infantil, Jimena Gallut, acompanyada pel seu president, Daniel Llobregat, han gaudit d’este moment únic.
Per tancar l’acte, la regidora d’Educació, Virtuts Piera, ha dirigit unes paraules emotives a tot el públic i comissió, a més, ha imposat les insígnies de la ciutat als representants.
 
Ajuntament d’Alzira

  
AL LLARG DE L'ANY ESTÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE
GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ 
 
 
            
 
           
 
            
 
             

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SeccionesSom Foc

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal