Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
viernes, 29 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra les campanades infantils per a despedir el 2023

Amb tallers, activitats, photocall i molt més


 

.-000342

 

Alzira viu el Nadal i per primera vegada comptarà amb unes campanades infantils el dia 31 de desembre a les 12 del migdia. Esta iniciativa està organitzada des de la regidoria de Joventut i pretén augmentar l’oferta d’oci i adaptar la festa de les campanades als més menuts amb una amplia programació
La plaça Major serà l’escenari on es podran donar cita els menuts i les seues famílies per acomiadar l’any 2023 i donar la benvinguda al 2024. Les activitats començaran a les 10:30 del mati fins les 13:30 de la vesprada. Hi haurà tik tok disco, personatges disfressats, tallers nadalencs, fotoreclam, confeti i neu artificial. Tot el necessari per gaudir d’una jornada festiva, nadalenca i en família. 
La regidora de Joventut, Lara Ferrer, ha destacat que, «esta iniciativa naix de la necessitat d’adaptar les festes als més menuts de la casa, ja que les campanades de cap d’any, són una festa majoritàriament destinada als adults, per això que des de la regidoria de Joventut volem celebrar-les dins d’un horari totalment accessible per al públic infantil i amb un context propi de la seua edat, amb els seu personatges favorits i amb la música que als xiquets i xiquetes més agrada. Ells seran els autèntics protagonistes».
Es repartiran 350 bossetes de 12 llepolies sense gluten que substituiran al tradicional raïm. A més també es donaran entrades per poder patinar a la pista de gel. 
La regidora ha animat a tots els menuts a acudir a esta primera edició de campanades infantils i avançar així el final d’any i la benvinguda al 2024.
Ajuntament d'Alzira
 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal