Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Per Nadal, el comerç d’Alzira et porta a la fira

Compra al comerç local fins demà 23 de desembre i demana la teua entrada per a la Fira de Nadal als estands de la campanya


.-000452

._000859
Un dels principals atractius que té la ciutat en les festes nadalenques és la Fira de Nadal, que suposa un reclam, no només per als alzirenys i alzirenyes sinó per als veïns dels municipis de la comarca, per això, un any més, l’Ajuntament d’Alzira enceta la campanya, Per Nadal, el comerç d’Alzira et porta a la fira.
Des de la regidoria de Comerç es llança esta campanya que pretén posar el focus en els visitants que rep la ciutat, amb l'objectiu d'atraure'ls a realitzar les seues compres en el comerç local i premiar-los amb entrades per a acudir a la fira.
Durant els dies 22 i 23 de desembre, la clientela de les botigues d’Alzira podrà sol·licitar les entrades corresponents en els estands dissenyats expressament per a la campanya. Es repartiran 4000 entrades gratuïtes, per compres realitzades en els comerços d'Alzira entre els dies 18 i el 23 de desembre, per compres mínimes de 15 €, amb un màxim d’una entrada una entrada per persona.
La regidora de comerç Gemma Alós, ha explicat que “un any més hem volgut impulsar les vendes dels nostres comerciants amb campanyes com esta, que ajuden a ser un incentiu per a la clientela”. 
En els principals punts comercials d'Alzira podrem trobar els estands temàtics identificats amb el lema,  “Per Nadal: EL COMERÇ D’ALZIRA ET PORTA A LA FIRA”, on es podran replegar les entrades gratuïtes per a la Fira de Nadal, i a més fer-se fotos per a felicitar el Nadal, ja que es tracta d'un estand “INTERACTIU” realitzat en 3 plànols que crea un efecte de profunditat.
Ubicació dels estands els dies 22 i 23 de desembre a: 
- Plaça Major, junt al quiosc
- La Vila, enfront de l’antic Cine Colón
- AC Ferran, J. Pau altura Casal Falla Doctor Ferran
- AC Pere Crespí junt a Sierra Street Style
A més, s'instal·larà un estand en l'entrada principal de la Fira de Nadal per a promocionar la campanya entre els visitants de la fira, per tal que facen les sues compres a Alzira.  
L'enfocament de la imatge de la campanya ha sigut recrear un escenari de fantasia, on els més xicotets de la casa troben la recreació d’un conte amb escenes que ens transporten a vesprades en família en la fira, plenes de diversió, il·lusió, festa, llums i color.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 
 

.-000295VID


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal