Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
sábado, 16 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Descobrix en Gresa Indumentària Fallera d'Alzira la millor tradició artesana i el millor preu

A la botiga, del carrer Faustino Blasco, 18 d'Alzira, trobaràs complements i teixits on tant l'home com la dona poden trobar tot allò que busquen


 

.-000452
 
Gresa Indumentària Fallera manté els valors que han caracteritzat i les característiques que la distingixen: qualitat, servici i la millor atenció al client, a més de les facilitats de pagament, major accessibilitat i comoditat. En Gresa Indumentària Fallera es pot trobar la major varietat de novetats al millor preu. 
Gran varietat de teixits tradicionals entre sedes estretes, sedes de doble ample, seda-raió, raions, adamascats, brocatels, tapisseries, teixit per a xiquetes i de cavaller; manteletes amb diferents combinacions de teixit i tot tipus de lluentons, així com adreços d'or i rodi, de tipus verge, ram balcons i altres més tradicionals com girant-les, neula… 
El client trobarà també complements com mantilles mitja lluna en blanc, beix ivoire i negre, en seda i tul; mantells per a abrigar, pintes i teules. Gran varietat en sabates per a home i dona.
 
Varietat, qualitat, disseny i preu
Eixes són les nostres premisses en el nostre catàleg de productes i servicis per a les falles. La major varietat de teixits. Raions, tapisseries, sedes, domassos, teles llises... tenim la tela que vols, i si no , te l'aconseguim. 
Un vestit no és perfecte sense les seues manteletes. Cuidem eixos detalls oferint la màxima qualitat. Ens agrada la perfecció en els detalls, per això ens agrada la qualitat en adreços i pintes. Or, plata, envellits, combinacions en perla, nacre, cristall...
Els homes també tenen dret a lluir la indumentària tradicional. Vestits ja confeccionats o a mesura a més de tots els complements.
En la nostra zona outlet trobaràs preus de rebaixes durant tot l'any. En el nostre establiment disposem de vestits de valenciana i jupetins ja confeccionats i amb diferents tallatges a preus que no podràs creure.
Som especialistes en mantilles de mitja lluna, 3 pics i rectagulars. La varietat és inmesa, descobreix-ho a la nostra botiga. A més, disposem de tots els complements i teles per a totes les confraries de Setmana Santa d'Alzira i dels pobles del voltant.

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal