Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
martes, 17 de octubre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra la primera carrera solidària de Halloween

La vespra de Tots Sants la regidoria de Joventut ha programat diverses activitats per a la família amb animació, DJ’S i l’actuació de La Colla d’À Punt



._000927
 
Alzira viurà la primera «Volta a peu Halloween» solidària. Es tracta d’una iniciativa que naix des de les regidories de Joventut i Esports i que compta amb la col·laboració del club d’atletisme La Rabosa. Tot el que es recapte amb la venda de dorsals va destinat a l’associació ADAFIR.La carrera és el dia 31 d’octubre a les set de la vesprada i té l’eixida i la meta a la plaça Major. Es tracta d’un circuit totalment urbà, de dos quilòmetres, que s’ha de fer amb disfressa. Hi haurà animació amb La Colla i una fereta d’À Punt, marxandatge i música amb discjòqueis abans i després de la volta. El preu del dorsal és de 2 euros i es podrà adquirir en diferents comerços de la ciutat com ara Celia Fons (c/ Major de Santa Caterina), Tintoreria Camarena (c/ Auxili) o Sierra Street Style (c/ Prior Morera), i també a les instal·lacions de la piscina municipal o a la seu d’ADAFIR (c/ Tavernes, 1).
La regidora de Joventut, Lara Ferrer, ha manifestat que «amb esta volta a peu solidària volem ampliar l’oferta d’oci per al dia de Halloween, amb un preu simbòlic perquè puguen participar tant jóvens com famílies senceres, així com qualsevol persona que s’anime a passar-ho bé i vullga aportar un granet d’arena a ADAFIR».
Vicent de la Concepción, regidor d’Esports, ha destacat que «es tracta d’una carrera per a fer esport i gojar de la festa. No és una carrera competitiva, ací el més important és col·laborar amb una bona causa com és ajudar a ADAFIR».
Tal com ha explicat el president del club La Rabosa, Facundo Botija, «el circuit està preparat perquè en tot moment la gent que participe interactue entre ella, ja que està constantment creuant-se al llarg de tot l’itinerari».
Ajuntament d’Alzira
 

.-000466
.-000132
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesAtletismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal