Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 29 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Fira del Comerç, de la Tapa i l’Automòbil tornarà, del 20 al 22 d’octubre, amb més de 60 expositors

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA Alzira, i en col·laboració amb l’Associació Empresarial d’Alzira reunix una part important dels comerços de la capital de la Ribera


 

 ._000585

.-000403

 

La Fira del Comerç, de la Tapa i l’Automòbil torna als carrers de la ciutat d’Alzira del 20 al 22 d’octubre. La tretzena edició se celebrarà amb més de 60 comerços participants, els quals ocuparan els carrers cèntrics d’Alzira, des de l’avinguda dels Sants Patrons fins a la plaça del Regne.
La Fira del Comerç - Alzira Oberta, la qual s’inicià l’any 2009, ja té més de catorze anys d’història. Organitzada per l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA Alzira, i en col·laboració amb l’Associació Empresarial d’Alzira, l’esdeveniment reunix una part important dels comerços de la capital de la Ribera, entre altres poblacions del voltant de la comarca. Així mateix, compta amb una gran exposició de cotxes i una zona de restauració amb les millors tapes.
“A les edicions anteriors, el públic assistent ha acollit gratament l’es ofertes realitzades pels venedors. L’objectiu primordial de la Fira continua sent el mateix que en les edicions anteriors: desenvolupar l’economia del municipi i ajudar a incrementar les expectatives dels negocis”, ha assegurat Gema Alós, regidora de Desenvolupament Econòmic i Comerç de l'Ajuntament d’Alzira.
Amb la Fira del Comerç - Alzira Oberta tots guanyen, compradors i establiments. A l’esdeveniment, la ciutadania té al seu abast l’activitat comercial de la zona, on s’aprecia amb més claredat la pluralitat de productes i serveis en els diferents expositors. A més d’això, els dependents poden percebre amb millor perspectiva quines són les tendències de compra que marca el públic. 
E6D
 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal