Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
martes, 19 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira s’adherix a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana

Entre els objectius que té destaquen afavorir i fomentar la creació i fixació d’empreses manufactureres i de serveis industrials en el territori valencià


.-000403

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, s’ha adherit a la proposta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies de crear una Xarxa Valenciana de Municipis Industrials. Es tracta d’una oportunitat per a la ciutat que suposa una gran quantitat d’avantatges per a la indústria alzirenya. 

 

La finalitat principal de la Xarxa és afavorir la coordinació d’actuacions entre els governs locals, cosa que permetrà aconseguir millors resultats en les polítiques de desenvolupament industrial i, per tant, en la política industrial en l’àmbit autonòmic i també local. La iniciativa naix com una xarxa de ciutats compromeses amb el desenvolupament industrial local i l’atracció d’inversions industrials. 

 

Entre els objectius que té, destaquen:
Afavorir i fomentar la creació i fixació d’empreses manufactureres i de serveis industrials en el territori valencià. 
 
Contribuir al canvi del model productiu cap a un model econòmic i social sostenible, responsable i transparent, basat en el coneixement i la innovació, i en el foment de la implementació dels ODS en la gestió de les empreses del territori. 
 
Promoure el coneixement, la sensibilització i la implantació d’actuacions de foment i millora de l’activitat industrial en les polítiques locals mitjançant l’enfortiment institucional i la implicació dels diferents actors locals, amb la qual cosa es reforçarà el posicionament global dels municipis adherits com a ciutats que duen a terme polítiques actives per a desenrotllar la indústria. 
 
Identificar i contribuir a remoure els obstacles que genere la funció normativa i de control de les administracions locals per al desenvolupament òptim de l’activitat econòmica de les empreses i la ciutadania, especialment la vinculada al foment de l’activitat industrial, i fer els passos per a recuperar la legitimació de manera efectiva en el marc competencial corresponent.

 

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Comerç, Gemma Alós, ha destacat que «Per a Alzira, formar part de la xarxa ens permetrà com a ciutat servir-nos d’esta plataforma representativa davant de les altres administracions públiques i organismes internacionals. També la promoció nacional i internacional en actes relacionats amb el desenvolupament industrial, disposar d’un espai d’intercanvi i experiències, metodologies, innovacions o solucions en l’àmbit de la política industrial local entre els ajuntaments i servir de model a altres entitats locals, així com impulsar una xarxa de tècnics municipals especialitzats en el desenvolupament dels sistemes productius locals a través de la qual es generen sinergies de treball i es compartisquen recursos, coneixements, eines, bones pràctiques i l’aplicació de models de col·laboració publicoprivada».

 

Les representants d’Alzira en la xarxa seran Gemma Alós, regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Comerç, i Carmen Herrero, cap del Servei de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Projectes Europeus.
Ajuntament d’Alzira
 
 
._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 19/09/2023
Tant de bo això visibilitze el potencial industrial d'Alzira.
Hi ha que donar facilitats perquè noves empreses trien la nostra ciutat per implantar-se. Més sol terciari per projectes industrials i comercials.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal