Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ivace destina 5,3 milions d'euros per a fomentar l'eficiència energètica en les indústries de la Comunitat Valenciana

El termini perquè les empreses poden presentar les seues sol·licituds finalitza el 30 de juny de 2024


 ._000585

._000600 
L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), a través de la unitat d'Energia, destinarà un total de 5,3 milions d'euros per a facilitar la introducció de mesures d'estalvi i eficiència energètica en el sector industrial de la Comunitat Valenciana.
La finalitat d'aquest programa és reduir els consums energètics i, per tant, les emissions de diòxid de carboni i altres emissions contaminants i aconseguir així la millora de la qualitat de l'aire i el respecte al medi ambient.
 
Aquestes ajudes estan dirigides a les xicotetes, mitjanes i grans empreses del  sector industrial de la Comunitat, que tenen de termini fins al 30 de juny de 2024 per a presentar les seues sol·licituds.
 
Així doncs, l’Ivace secunda aquelles iniciatives que contemplen inversions en substitució d'equips i instal·lacions, així com sistemes auxiliars consumidors d'energia, per uns altres que utilitzen tecnologies d'alta eficiència energètica.
 
Així mateix, també es dona suport a la implantació de sistemes de gestió energètica amb subvencions tant per a la implantació d'elements de nivell de mesurament de les variables de consum d'energia, com per a la instal·lació dels elements de regulació i control dels paràmetres de procés i implementació dels sistemes informàtics per a l'anàlisi, regulació i control, així com per al funcionament òptim de les instal·lacions industrials.
 
El percentatge de subvenció per a les grans empreses ascendeix al 35% del cost subvencionable del projecte, amb un límit màxim de 1,5 milions d'euros per projecte. Aquest percentatge pot aconseguir fins al 45% per a les pimes i el 55%, en el cas de les xicotetes empreses.
 
Cal destacar que l'eficiència energètica adquireix una especial rellevància en el sector industrial, que concentra el 30% de tota l'energia consumida en la Comunitat Valenciana i la factura energètica incideix directament en la competitivitat de les nostres empreses.
 
Ivace Energia gestiona aquestes ajudes, els fons de les quals procedeixen del Fons Nacional d'Eficiència Energètica, constituït amb aportacions procedents de la tarifa elèctrica, és a dir, els consumidors- i creat a instàncies de la Unió Europea perquè els estats contribuïsquen a la transició energètica.
Generalitat Valenciana
 

.-000132VID

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal