Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar

Pablo Gonzalvez i Quique Juan al TNW en Valencia
Ver imágenes de esta noticia
1

 Startup d’Alzira és seleccionada entre les 50 millors startups del moment al València Digital Summit 2023

Fusiona tecnologia i salut per a una millora en la qualitat de vida i hàbits saludables


.-000132

.-000166
EBHealth3, una Startup nascuda a Alzira i apassionada per fusionar tecnologia i salut per a una millora en la qualitat de vida i hàbits saludables. Va ser fundada en 2022 per aquests dos alzirenys, Pablo Gonzalvez enginyer informàtic i amb màster en startup administration, ha desenvolupat tota la seua activitat professional entre Viena i Nova York dirigint l'equip d'enginyeria i disseny de producte, així com desenvolupant projectes amb clients en el Fortune 500 i Global 1000. Per part seua, Quique Juan enginyer en Electrònica i Automàtica Industrial i amb màster en Desenvolupament de projectes de negoci, també ha dut a terme la major part de la seua activitat professional fent projectes per a les principals marques d'Automòbil a Europa i ceràmica a Sud-amèrica entre altres.
Després de desenvolupar les seues activitats arran el món, tornen a Alzira per a crear EBHealth3, la missió de la qual és permetre als usuaris prendre el control de la salut. “El nostre objectiu és oferir productes, els quals permeten la prevenció i detecció precoç de malalties al mateix temps de promoure un estill de vida saludable amb dispositius no invasius enfocant-nos en la innovació tecnològica i científica” comenta el CEO Pablo.  “La nostra idea a priori és revolucionar el sector de healthtech amb productes que utilitzen Intel·ligència Artificial per a previndre i detectar malalties en etapes incipients” ens diu el CTO Quique “més avant poder dur a terme qualsevol altre producte per tal de millorar la qualitat de vida dels usuaris”.
Actualment desenvolupen la seua activitat en StartUPV, l'acceleradora de startups de la Universitat Politècnica de València. Aquesta activitat els ha portats en aquest any a aconseguir un accèssit en la categoria Startup IV premis de rePCV (xarxa de parcs científics de València), ser finalistes en la XVI edició dels premis IDEAS UPV. Finalistes en el concurs 5U CV 2023 (5 universitats de la Comunitat Valenciana) representant a la UPV (fase final encara per determinar) i, a més a més, ser convidats a l'esdeveniment a Madrid 100 Health Startups, “Aquest sector té moltes possibilitats, molta i bona competència, no obstant això, esperem estar molt temps i desenvolupar molts projectes” ens diu Quique.
Finalment, han entrat al top 50 del València Digital Summit 2023 (VDS 2023) que se celebrarà els dies 26 i 27 d'Octubre. El qual els reconeix com una de les 50 millors startups del moment competint contra startups i empreses de tot el món. “És un honor ser reconeguts com una de les 50 millors startups a escala mundial en aquest emocionant viatge amb EBHealth3. Aquest assoliment és un testimoniatge de l'ardu treball i la dedicació del nostre equip en la cerca de solucions innovadores en salut i benestar.” Ens diuen. “Agraïm a tots els qui han donat suport al nostre somni i creiem fermament que aquest reconeixement és només el començament d'un camí ple de possibilitats per a impactar positivament en la vida de les persones i així poder ajudar-los amb una millora en la seua qualitat de vida”. En el VDS 2023 tindran un estand i han sigut convidats a fer una presentació pública per a donar a conéixer la seua labor i que els servisca per a mostrar-se a la resta del món. “Passe el que passe, continuarem compromesos amb la nostra missió de portar la tecnologia al servei de la salut i millorar la qualitat de vida, i intentarem arribar a persones a tot el món. Les quals necessiten tecnologia per a millorar el seu dia a dia". 
En aquests moments desenvolupen el seu primer producte que esperen compartir i traure a la llum abans de final d'any. “Esperem que tinga un bon acolliment i que ajude moltes persones a previndre i identificar moltes malalties que hui dia tarden a ser diagnosticades”.
EBHealth3
 
 

.-000295VID
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

caf - 24/08/2023
enhorabuena Pablo y Quique
se que llegareis lejos.
!sois los mejores!!
Luis - 24/08/2023
Muchas felicidades y muchas gracias x vuestro trabajo d investigación.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal