Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
domingo, 13 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El telèfon d'emergències ‘1·1·2 Comunitat Valenciana’ reforça en un 18% la seua plantilla durant el pont del 15 d'agost

Una de les característiques essencials d'aquest servei és la seua capacitat de dimensionar-se en funció de les emergències



._000807


._000853 

Els torns del personal del telèfon "112 Comunitat Valenciana" es reforçarà en un 18% amb motiu de l'arribada del pont del 15 d'agost. L'objectiu és atendre amb major celeritat les crides que puguen produir-se des d'aquest divendres, 11 d'agost, fins al dimarts 15, tots dos inclosos.
D'aquesta manera, el dissabte serà el dia que més professionals treballaran de tot el pont a la sala d'atenció de crides, amb un total de 69 persones, 54 operadors i operadores i 15 en coordinació. Aquest reforç de personal suposa un augment del 15% respecte als empleats que atenen en sala un dia ordinari. 
El divendres, diumenge i dilluns ocuparan els seus llocs 67 professionals i el dimarts, 65. En el cas del dilluns i el dimarts, l'augment respecte a un dia ordinari és del 22 i del 20%.
Una de les característiques essencials d'aquest servei és la seua capacitat de dimensionar-se en funció de les emergències que s'hagen d'atendre o en previsió d'una major demanda motivada per festivitats com la d'aquests dies.

 

Primer semestre de l'any en xifres
El telèfon únic d'emergències 1·1·2 Comunitat Valenciana ha rebut durant el primer semestre d'aquest any 1.904.112 crides i ha gestionat 430.736 incidents, un 23% més de crides respecte al mateix període en 2022.
En tots dos semestres el mes de juny recull el major increment de crides. La sala 1·1·2 va atendre al juny de 2022, un total de 271.787 crides i, al juny de 2023, va gestionar 391.617 avisos.
Per tipologia, estan al capdavant els incidents sanitaris (46,3%), seguits pels relacionats amb la seguretat (15,8%).

 

Alerta màxima d'incendis forestals
D'altra banda, cal recordar que la Generalitat ha declarat el nivell de Preemergència 3 del Pla Especial enfront del Risc d'Incendis Forestals de la Comunitat Valenciana (*PEIF) en tot el territori de la Comunitat Valenciana, des del dijous 10 d'agost fins al dimarts 15 d'agost de 2023, tots dos inclusivament.
La declaració del nivell de Preemergència 3 suposa:
a) Suspensió de determinades obres i treballs en els terrenys forestals o els seus voltants.
b) Suspensió de l'ús del foc per motius festius en terrenys forestals i en la zona d'influència forestal (fins a 500 metres).
c) Prohibició genèrica d'encendre qualsevol tipus de foc en els terrenys forestals i en la zona d'influència forestal (fins a 500 metres).
d) Suspensió de qualsevol tipus d'autorització atorgada per a circulació esportiva per terrenys forestals.
Generalitat Valenciana 
 
 

._000743

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal