Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de julio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘IDEA Alzira és la ferramenta més potent per a baixar les xifres de l’atur i millorar el perfil professional de la ciutadania’

Entrevista a Gema Alós, regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Seguretat


 
.-000403

 

L'Ajuntament d'Alzira gestiona un potent pressuposts per al funcionament d’IDEA amb l’objectiu de  generar ocupació i promocionar econòmicament la localitat. Any rere any, s'aconsegueix una xifra rècord tant a la quantitat gestionada com per les persones sobre les quals ha tingut impacte la seua labor per a augmentar l'ocupabilitat, millorar el perfil professional de la ciutadania i reduir l'atur .
La gestió d'IDEA Alzira abasta cinc sectors fonamentals, el primer, la formació amb programes en marxa durant l'any passat. L'orientació i intermediació laboral que ha aconseguit la formalització de nombrosos contractes, en el sector empreses, s'ha ajudat a nous emprenedors i s'ha creat l'oficina de digitalització en col·laboració amb la Cambra de Comerç. D'altra banda, l'oficina de projectes europeus continua augmentant la seua gestió i ha aconseguit la mobilitat d'un centenar de persones en diversos països.
El cinqué pilar del treball d'IDEA és el comerç i la promoció econòmica. Cada vegada es compta amb més comerços adherits a la Targeta Alzira i s'han posat en circulació diverses edicions de bons de comerç per a foment de l'economia local. 
Amb aquestes xifres de gestió, l'objectiu és continuar treballant en les línies estratègiques de foment d'ocupació, i en aquest aspecte, la regidor Gema Alós ha volgut destacar el treball conjunt que s'està realitzant amb la patronal alzirenya per a facilitar la reinserció de les persones en atur en el món laboral.
L'objectiu, en última instància, és rebaixar les dades d'atur a Alzira, de fet, l’atur se situa al voltant del 13,5% de la població activa en Alzira, un percentatge que dista molt del 17,37% de 2020, en plena pandèmia. Les dades del passat mes de maig situen la xifra de persones aturades a Alzira en 3.000 persones, de les quals el 64% són dones i el 36% restant, homes. 
Així mateix, les persones majors de 44 anys encapçalen les llistes amb dades a l’alça mes rere mes. D’altra banda, el grup d’edat entre els 25 i els 44 anys és l’únic en què l’atur ha disminuït, amb una vintena menys de persones desocupades.
E6D
 
 
._000905


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpleoEmpresas
Personajes AlzireñosEntrevistas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal