Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de julio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Èxit dels Bons de Comerç d’Alzira especial Sant Bernat

Encara queden unes 130 cites disponibles per a poder adquirir el bo


 

._000911

 

Este matí ha començat la venda dels bons de comerç de la que serà la cinquena edició d’esta campanya de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, per a fomentar el comerç local de cara a les festes de Sant Bernat.
A les 9 del matí acudien a les oficines de Idea els primers en reservar la seua cita a l’agenda d’adquisició de bons oberta el passat dimecres 7 de juliol. L’alcalde de la ciutat Alfons Domínguez i la regidora de comerç, Gemma Alós, han assistit al inici del repartiment a Idea.
Un total de quatre punts d’atenció i un punt general d’informació en el que es podran arreplegar els 1400 bons per valor de 100€ de l’actual edició, que es podran gastar als comerços i botigues d’Alzira fins al pròxim 31 de juliol. Els bons de comerç són ajudes al ciutadà que es formalitzen a través de targetes electròniques de prepagament.
A hores d’ara encara queden 130 cites disponibles per a poder reservar l’agenda  habilitada en el web https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio. Només es podrà comprar 1 BO PER PERSONA, sempre amb targeta bancària.
Una vegada més, i ja és la cinquena, es torna a destinar els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat que veu reforçades les compres. La nova regidora de comerç, Gemma Alós, ha manifestat que des del departament d’Idea, s’ha treballat per poder traure esta nova edició de bons que injectarà 140.000 € en l’economia local (84.000 € aportació ciutadania – 56.000 € aportació municipal).  “Queden molt poquetes cites, per a poder comprar bons, senyal de la bona acollida que té la campanya una vegada més. Com sempre, l’objectiu del departament de Comerç és aconseguir que la gent descobrisca, la gran quantitat d’opcions que hi ha a Alzira, i que en esta època més fluixa, els negocis puguen revitalitzar les seues vendes.
En tres anys i quatre edicions de la campanya ja s’han posat en circulació en el comerç alzireny 10.150 bons, el que implica una injecció econòmica de 815.000 euros.
Com en anteriors edicions, l’ús està limitat als establiments comercials amb IAE 64 i 65 (excepte 646 estancs, 647.5 màquines vending, 652.1, farmàcies, 654 venda de cotxes i 655 gasolineres, carburants i lubricants) segons el Decret 64/2021 del Consell de 14 de maig, que estableix les bases reguladores de les ajudes extraordinàries a les administracions locals en matèria de comerç. 
Recordem que de la mateixa manera que qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2023.
IDEA
 

._000905

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal