Miércoles, 1 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.235 Año: 18 Noticias: 45.935 Fotografías: 108.925 Comentarios de usuarios: 125.600
EL SEIS DOBLE
lunes, 10 de julio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Nova edició dels Bons de Comerç d’Alzira especial Sant Bernat

Els bons es podran comprar a partir del 12 de juliol


 ._000585

.-000403

L’Ajuntament d’Alzira anuncia una nova edició dels ja coneguts bons de comerç, 1400 bons per valor de 100€  que es podran comprar a partir del dimecres 12 de juliol i que injectarà 140.000 € en l’economia local
 
(84.000 € aportació ciutadania – 56.000 € aportació municipal).
 
L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, inicia una nova campanya de bons per incentivar el consum en el comerç local de cara a les festes de Sant Bernat. Els bons de comerç són ajudes al ciutadà que es formalitzen a través de targetes electròniques de prepagament. La data límit d'ús de les mateixes és el 31 D’AGOST.  
 
Com en les passades edicions, els bons s’adquireixen  en les instal·lacions del servei municipal d’IDEA, amb cita prèvia, que s’ha de reservar obligatòriament a través de l’agenda que habilitada en el web https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio. La cita prèvia es pot demanar a partir del dimecres 5 de juliol. El procediment per a participar en la campanya és similar al de les anteriors edicions: 
 
A partir del dimecres 5 de juliol es pot demanar cita prèvia per a adquirir els bons  de comerç de la web www.idea-alzira.com/bonos-comercio
 
Només es podrà comprar 1 BO PER PERSONA.
 
Només s’admetrà el pagament amb targeta bancària.
 
A la venda, A PARTIR DEL 12 DE JULIOL, en les dependències d’IDEA
 
Una vegada més, i ja és la cinquena, es torna a destinar els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat que veu reforçades les compres. La nova regidora de comerç, Gemma Alós, ha manifestat que des del departament d’Idea, s’ha treballat per poder traure esta nova edició de bons que tan bona acollida té entre la ciutadania i el comerç. “Esperem tinga l’èxit de les anteriors i reforce les compres en el període estival. En tres anys i tres edicions de la campanya ja hem posat en circulació en el comerç alzireny 10.150 bons, el que implica una injecció econòmica de 815.000 euros”.
 
Com en anteriors edicions, l’ús està limitat als establiments comercials amb IAE 64 i 65 (excepte 646 estancs, 647.5 màquines vending, 652.1, farmàcies, 654 venda de cotxes i 655 gasolineres, carburants i lubricants) segons el Decret 64/2021 del Consell de 14 de maig, que establix les bases reguladores de les ajudes extraordinàries a les administracions locals en matèria de comerç. 
 
Recordem que de la mateixa manera que qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2023.  
Ajuntament d’Alzira
 
 

._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
FiestasSant Bernat

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal