Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Un estiu en clau de sol a Alzira

Vora 25 concerts en la capital de la Ribera sumen les propostes de Música al Claustre, Jazz al carrer, Spanish Brass Alzira i el festival de percussió Riberalz


._000893

._000895

L’estiu arriba a Alzira carregat de música amb les propostes de quatre festivals que recorren diverses ubicacions de la ciutat.

Música al Claustre és la primera de les propostes, que s’encetava el passat 3 de juny al Claustre de la Casa de la Cultura d’Alzira amb el Trio Elian i continuava dissabte 10 amb el quartet Atheleia. Tres propostes més completen el cartell d’este festival amb l’Orquestra de Cambra de l’SMA dirigida per Josep Ribes Villalba el dissabte 17 a les 19 hores. L’endemà, diumenge 18 a les 19.30 hores, gaudirem de l’Agrupació Coral de Carcaixent i la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira i finalment dissabte 24 de juny a les 19 hores tancarem Música al Claustre amb el Recital Líric Les Arts amb tu, a càrrec del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts i l’orquestra de la Comunitat Valenciana.

A més Alzira donava el tret d’eixida a la 24 Mostra de Jazz al Carrer que s’inaugurava divendres passat amb la cloenda de temporada de jazz i cinema i els concerts de The Atomic Mr Basie i Aretha y los Franklin.  Les propostes d’este mostra organitzada per Aljazzira Jazz Club acosten este estil musical a diversos llocs de la ciutat com el Jazz a Casa que ahir començava amb Cristina Blasco i Lucas Ibáñez des de Casa Àngels i Alberto, esta nit a les 20 hores, podrem gaudir de Patricia Roca i Roberto Capella en  Casa Inma i Claudi en la partida Xavegó i finalment demà dijous, serà de nou Roberto Capella junt a Sharay Duque els que actuen en casa Claur. La mostra tanca la programació el dissabte 17 de juny a la plaça Germanies a les 19 h La Falla plaça Germanies oferix un refrigeri de 'Quinto i Tapa' a 1 € i a les 21.30 sopar, per a acabar a les 22.30 amb el concert de Juan Mugia Latin Jazz Sextet: Munguía (trompeta), Lolo García (saxo), Santiago Bertel (piano), Amadeu Adell (baix), Eva Catalá (percussió) i Yoel Páez (percussió).

El proper 27 de juny arriba el moment de la 23a edició del Festival Spanish Brass Alzira, patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira, que oferix un any més la possibilitat de gaudir de classes, concerts, tallers i exposicions entorn dels instruments de metall. La primera de les propostes oberta al públic tindrà lloc el mateix dimarts 27 a les 22.15 a la Casa de la Cultura  amb el concert de Matthias Höfs, trompeta solista. Dimecres 28 de juny, a les 22.15h Casa de la Cultura d’Alzira concert de Teles Moreno, trompeta, Javier Bonet, trompa, José Vte. Climent, tuba, Amparo Ferris, piano, Luis González, trompeta, & Jaume Rico, guitarra. Dijous 29 de juny, a les19.15h  des de la Casa de la Cultura d’Alzira guadirem de Torrent Brass Ensemble i a les 22.15h SBALZ Brass Ensemble amb Matthias Höfs, trompeta solista i Thierry Caens, director. Divendres 30 de juny, a les 19.15h la Casa de la Cultura d’Alzira oferiex el concert de Ensemble Rayuela i a les 22.15h, el Gran Teatre d’Alzira ens proposa la Banda de la Societat Musical d’Alzira junt a Klaus Bräker, trompeta solista, Vincenzo Paratore, trombó solista, Tormod Flaten, bombardí solista, sota la direcció de Teo Aparicio-Barberán, Dissabte 1 de juliol a les 19.15h en la Casa de la Cultura d’Alzira, SBALZ Brass Ensemble Jr. amb Thierry Caens com a director i a les 22.15h. tanquem l’edició 2023 al Gran Teatre d’Alzira amb l’Spanish Brass i el Cor de la Generalitat Valenciana sota la direcció de Francesc Perales. Per a més informació: https://sbalz.com.

Començarem el mes de juliol amb una nova proposta, la primera edició de Riberalz, Festival de Percussió d’Alzira. Un esdeveniment amb entrada lliure amb cinc activitats programades del 3 al 7 de juliol. Dilluns 3 de juliol a les 19.30 h, Elles Creen al Claustre de la Casa de la Cultura, dimarts 4 podrem gaudir de la representació de Percussió i Electrònica Aluminium, a la plaça Major.  

El dimecres 5, a les 22’30 h, en el Claustre Casa de Cultura serà el torn de  Lukuchuko Project  / Pan-ku grup de percussió i dijous 6 a les 22.30h, Monogràfic sextets Louis Franz Aguirre: Wemilere / Projecte SOXXI a la Plaça Ajuntament. El tancament del festival arriba amb Ensemble resident RiberALZ-Festival, el divendres 7 a les 18’30 h a la Plaça de l’Ajuntament. 

Pera finalitzar el mateix dia 7 de juliol tindrà lloc el Festival de Bandes des de la Plaça del Carbó, enfront de l’Ajuntament, a les 22 hores.

La venda d’entrades dels espectacles estarà disponible els dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores o en https://www.notikumi.com/place/Alzira

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal