Miércoles, 15 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.249 Año: 18 Noticias: 46.032 Fotografías: 109.033 Comentarios de usuarios: 125.648
EL SEIS DOBLE
martes, 11 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Oficina d’Atenció Ciutadana ix al carrer cada dimecres i dijous fins al 25 de maig

Este projecte alzireny oferix ajuda personalitzada a la ciutadania a fer tràmits electrònics amb altres administracions


._000904

 .-000132

La regidora de modernització, Leticia Piquer ha explicat que La Clau al Carrer, s’emmarca dins d’una sèrie de accions derivades de l’agenda urbana per a cobrir necessitats de la ciutadania. “Amb l’elaboració de l’agenda urbana, es van detectar carències,  no sols amb la ciutadania més vulnerable que no pot accedir a Internet, sinó també en gran part de la població que té problemes amb el certificat electrònic, actualització d’apps o dificultat amb les diferents plataformes de les administracions, no només a nivell local, sinó autonòmic o nacional” 
Amb La Clau al carrer, aquells ciutadans i ciutadanes que tenen dificultats per a fer un determinat tràmit amb altres administracions, com per exemple, demanar una cita amb la Seguretat Social o obtindre la vida laboral, poden finalitzar les seues gestions amb el suport del personal municipal.
Dimecres es va celebrar la primera de les sessions, al Centre Municipal d’Igualtat, i es van atendre un total de 12 persones, i dijous, a la piscina municipal es van atendre 10 persones. Totes elles van demanar cita prèvia al telèfon habilitat a tal efecte.
“La idea és eixir al carrer i ser accessibles per a tots, en horaris de matí i vesprada. Si no tenen una persona propera que els puga ajudar, que ho siga el seu ajuntament”, ha explicat la regidora. Aquells ciutadans i ciutadanes que tenen dificultats per a fer un determinat tràmit, poden acudir a este servei en el qual estaran acompanyats per un agent municipal que els ajuda a presertar-ho i  a més els dona formació per a futurs tràmits. 
El servei estarà en marxa cada dimecres i dijous, des del dimecres 29 de març fins el 25 de maig de 2023. Els treballadors de la Clau i del servei d’Innovació i tecnologia impartiran esta acció formativa i d’acompanyament atenent personalment a les persones que així ho sol·liciten. Només serà necessari aportar la identificació i es farà ús de la infraestructura municipal per poder accedir a les seus electròniques. Tanmateix, caldrà demanar cita prèvia al telèfon 661522037, per tal de concertar una cita per a:
Dimecres  de 9 a 11 hores al Centre Municipal d’Igualtat (Carrer La Sang, 20)
Dijous de 16 a 19 hores a la Piscina Municipal, (Carrer Verge de la Murta, 53A)
Es preveu l’assistència de 300 usuaris al programa pilot, entre els quals es suposa que majoritàriament assistiran ciutadans i ciutadanes pertinents als col·lectius més vulnerables front a la digitalització, per trobar majors barreres, com puguen ser les persones grans, les dones, el col·lectiu migrant o les persones amb pocs recursos econòmics. Tanmateix, es detecta una bretxa digital important en altres col·lectius no forçosament vulnerables.
Ajuntament d’Alzira
 

._000556


._000848 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal