Miércoles, 8 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.242 Año: 18 Noticias: 45.982 Fotografías: 108.974 Comentarios de usuarios: 125.630
EL SEIS DOBLE
domingo, 2 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Comencen els programes ‘En plena forma’ i ‘Esport i Salut’ a Alzira

Estes activitats es realitzen tres dies per setmana


 

 

.-000367

 .-000006
 

Demà, dilluns 3 d’octubre, comencen els programes esportius destinat a persones majors “En plena forma” i “Esport i salut”. Estes activitats es realitzen tres dies per setmana.

En plena forma
Amb este programa es pretén apropar i millorar l’activitat física i els seus beneficis al col·lectiu de persones majors. Es realitza dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 10.30 hores. Les persones interessades en participar han de dirigir-se al punt de partida de l’activitat a l’hora d’inici de l’activitat, a la plaça de la Generalitat. Es començarà amb la realització d’exercicis de calfament supervisats per monitors titulats per a continuació procedir a caminar fins al poliesportiu de Tulell on es durà a terme una sessió de gimnàstica variada.
Es recomana als i les participants la utilització de roba còmoda o esportiva per tal de poder dur a terme l’activitat.

 

Esport i Salut (Climateri)
El climateri constitueix una etapa de la vida de la dona de límits imprecisos, situada entre els 45 i 64 anys d'edat. És una època en la qual es produeixen importants canvis, tant des del punt de vista físic com a social. L'educació sanitària junt a la activitat física durant aquest període es converteix en un element clau per a la promoció de la salut. 
Este programa d'activitat física dirigit a aquest col•lectiu te com a objectiu adquirir un major control sobre la pròpia salut i al mateix temps millorar la condició física. L’activitat es realitzarà de 9.30 a 10.30 hores. Hi haurà dos grups, un d’ells dilluns i dimecres i el segon els dimarts i dijous, estes sessions es realitzaran al Palau d’Esports. A més hi ha una tercera sessió els divendres a les piscines cobertes municipals o es practicarà gimnàstica en medi aquàtic.
El preu d’esta activitat és de 45 euros al trimestre l’abonament de gimnàstica i de 48 euros l’abonament de gimnàstica i activitat aquàtica. Les inscripcions es poden fer al departament d’Esports o cridant al telèfon 96 245 92 50.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Des de l’Ajuntament d’Alzira som conscients de la importància de l’activitat física moderada en les persones majors. Seguim treballant en estos dos programes esportius que pretenen millorar la salut dels majors i de les dones, esperant que l’èxit de participació del passat curs augmente en esta nova temporada que ara iniciem”  L’edil ha afegit que “Fer esport moderat obté beneficis significatius com la millora en la funció cardiopulmonar, en la flexibilitat, força i qualitat de vida”.
Ajuntament d’Alzira 

 

 .-000295VD 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
SocialActividadesSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal