Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 2 de diciembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira s’il·lumina de Nadal este divendres

Pirotècnia Crespo dispararà focs artificials des de la plaça del Regne



._000793

._000795

Alzira compta un any més amb les tradicionals llums nadalenques que decoren les principals vies de la ciutat, així com altres zones perifèriques. L’encesa oficial serà este divendres 4 de desembre, a les 20 hores a la plaça Major.

Esta encesa, estarà a càrrec, de forma simbòlica, de les Falleres Majors d’Alzira Alba Carrió Martínez i Claudia Dolz Estela, junt a les seues Corts d’Honor, el President de la JLF i membres de la corporació municipal.

Vint-i-nou carrers i places compten amb il·luminació, amb més de 120 arcs, cartells lluminosos, cometes, garlandes i també postes amb motius nadalencs en l’Avinguda dels Sants Patrons que substituiran als arcs lluminosos d’anys anteriors. El canvi ve corroborat per informes tècnics que determinaven que per seguretat no és possible posar eixe tipus d’il·luminació. La instal·lació mitjançant els postes, és propietat municipal i de cara a l’any que ve s’estudiarà posar altre tipus de llums.

“La finalitat de la il·luminació es promoure i dinamitzar el sector comercial de la ciutat, enguany amb més motiu que mai davant la situació que travessem derivada de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19”, ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira. 

“Ja que les activitats associades al Nadal, que venien desenrotllant-se en la via pública no van a ser com fins ara, degut a les restriccions sanitàries, un anys més anem a comptar amb el color de les llums de Nadal en una gran part de la nostra ciutat”, ha matisat Pascual.     

 
Focs artificials

L’acte es completarà amb una disparada de focs artificials des de la plaça del Regne a càrrec de la pirotècnia Crespo d’Alzira i patrocinada per la Regidoria de Festes.

El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha assenyalat que “des del primer moment hem fet palesa la importància que les Falleres Majors d‘Alzira estigueren presents en este acte. Després que la pandèmia haja suspès totes les celebracions festives de la ciutat, és el moment que les nostres representants de la festa fallera siguen protagonistes d’este simbòlic acte”. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Una contribuyente - 02/12/2020
Sr. Fernando Pascual, los impuestos en Alzira solo los pagan las viviendas de Avda. Santos Patronos, plaza Mayor y las calles adyacentes, ? porque como todos los años son las unicas que van a estar iluminadas, y le recuerdo que sector comercial hay en muchas más calles de Alzira, no solamente en el centro
Jordiet - 02/12/2020
Tu dirección de correo electrónico es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal