Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 19 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira reduïx la incidència després de tres setmanes de mesures restrictives

L’Ajuntament habilita dos espais per a proves PCR als centres de salut


 


Com cada setmana hui ha tingut lloc la reunió amb Salut Pública en la qual s’han donat les dades actualitzades dels últims 7 dies. En el cas d’Alzira, hi han assistit l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Sanitat, Gemma Alós, als qui s’ha comunicat que a 18 de novembre, hem passat de 470 a 381 casos per cada 100.000 habitants. A més, en els últims tres dies hi ha 24 positius, i en total tenim 174 casos actius.

“La valoració que fem d’estes dades és que les mesures que portem a terme des de fa tres setmanes han aconseguit millorar les xifres, encara que estem lluny de doblegar la corba. La passada setmana vam anunciar una pròrroga fins al dia 28, moment en el qual revisarem de nou les mesures.

Continuarem fent tot el que està a la nostra mà i és de competència local per a aconseguir que la incidència es reduïsca”, ha manifestat l’alcalde.

Des del punt de vista educatiu, on preocupava l’evolució del virus, les xifres indiquen que s’ha ralentitzat el nivell de contagis. En general les dades dels diferents municipis tenen la mateixa tendència, lleugerament a la baixa.

“La nostra responsabilitat com a ciutadans és ser exigents en el compliment de les mesures i poder estabilitzar-nos. Cal treballar de manera conjunta amb el Departament de Salut per a poder garantir la capacitat de resposta del sistema sanitari”, ha afegit l’alcalde.

Des de l’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la Regidoria de Sanitat, s’han adquirit dos carpes que s’han instal·lat als centres de salut del nostre municipi.

Gemma Alós, regidora de Sanitat, recorda que “Des de l’inici de la pandèmia l’Ajuntament d’Alzira s’ha posat a la disposició del Departament de Salut de la Ribera per a ajudar en tot el que fora necessari.

Estem en permanent contacte amb els responsables dels dos centres i la nostra prioritat és ajudar en la mesura de les nostres possibilitats, tot i no tindre competència directa en la seua gestió”.

Atenent les necessitats de la direcció dels centres de salut, la Regidoria de Sanitat ha fet esta adquisició: “Hem atés la petició dels centres per a intentar fer més fàcil el treball dels professionals d’atenció primària i també per a millorar la seguretat dels usuaris del centre de salut, ja que ara els pacients que siguen casos sospitosos no hauran d’entrar al centre per a fer-se la prova”. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

._000682
._000784
._000587

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

sietevecessiete - 19/11/2020
Todo lo que sean noticias "manos malas " del coronavirus es una esperanza.
Cuidado con las bajadas de temperatura, obligan a tener mas actividad en espacios cerrados y aumentarán los contagios.
Mucho ánimo al Ayuntamiento en su tarea, no hay que desfallecer en la pelea con el coronavirus .
Las carpas son un activo más para la contención.
Carlos - 20/11/2020
Sr alcalde, porque no hace un ERTE de los funcionarios y politicos, solo con que sus salarios se redujeran como los de los autónomos y trabajadores por cuenta ajena no funcionarios sería suficiente. Pero no me parece correcto que los funcionarios y políticos esten sin trabajar y cobrando el 100% de su sueldo cuando los demas solo cobran el 70% . Es Alzira la unica biblioteca que conozco cerrada desde hace 21 días , y polideportivo al aire libre cerrado desde hace 21 días. Son los políticos y funcionarios una élite especial? o les pagamos el 100% del sueldo a todos o a nadie, sr Alcalde que le parece lo que le comento?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal