Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 7 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira torna a poc a poc a la normalitat

L’Ajuntament demana la baixada de vehicles. Les tasques de neteja avancen als carrers i camins


 


.-000474

 ._000551

._000734

Una vegada desactivats tots els avisos meteorològics a la nostra ciutat i per a centrar-se en seguir treballant per a tornar la nostra ciutat a la normalitat el més prompte possible, l’Ajuntament demana a la ciutadania que:

Baixen els seus cotxes de les parts altes de la ciutat, redones i voreres. D’esta manera els equips de neteja podran seguir amb les seues tasques accedint a la totalitat de l’espai i facilitarem el pas de vianants que en alguns casos es veu interromput pels vehicles.

Així mateix, donada la bona previsió meteorològica, les persones que van pujar els ensers i electrodomèstics a les parts altres de les seues cases han de saber que en estos moments ja no és necessària eixa mesura.

D’altra banda, des de la mateixa nit de dijous i al llarg del cap de setmana es treballa en la neteja de carrers mésafectats per les intenses pluges per a reprendre a poc a poc la normalitat. Estes tasques estan realitzant-les els operaris de la brigada municipal d'obres; INDITEC i FOVASA, empreses concessionàries del manteniment de parcs i jardins i de la neteja viària, respectivament; Marmi; Aigües de València; Consorci Provincial de Bombers; i personal d'Alzicoop.

De la mateixa manera, la brigada d’agricultura, treballa al llarg del cap de setmana en l’adequació dels camins afectats tant per l’acumulació de fang com per nombrosos despreniments de murs i arrossegaments de pedres que han deixat els camins impracticables.

Des de l’ajuntament es vol agrair l'entrega i esforç de totes les persones que estan desenvolupant els treballs de manera incansable per a condicionar totes les zones afectades per la crescuda de l'aigua davant els més de 200 litres quadrats de pluja enregistrats a la nostra ciutat.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 
._000742
._000721

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

El Tiempo en Alzira
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

FROSELLO - 11/11/2020
Pareix un poc de burla el vore que la zona mes afectada, Ana Sanchis, Avd.Del Parc, Julia Mateo, Gaieta Gomez, Pare castells, encara hi ha zones amb fang i que carrers on apenes ha entrat un dit d'aigua estiguen mes lluents que l'or.

Aprofite tambe per dirigirme al ajuntament......"Cal pendre messures urgents, esta clar que el canal no aprofita per res, sols per desviar el aigua cap a altre costat, per lo tant hi ha que actuar i rapid, no cal mirar cap a altre costat i previndre les coses amb antelacio i marge".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal