Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de noviembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El PP d’Alzira denuncia de nou la utilització política que tornen a realitzar de la celebració del 9 d'Octubre a Alzira

“Manifestem la nostra disconformitat amb l'esdevingut en la celebració del dia de TOTS els valencians i, sobretot, l'atac als nostres senyals d'identitat”


._000581
._000520  
.
.-000049

Enguany amb tota la situació sanitària i econòmica per la qual estem travessant créiem des del Partit Popular, que la celebració del nostre 9 d'octubre anava a ser moderada i sense les polèmiques existents en anys passats. Polèmiques creades pel bipartit alzireny i que divideixen als valencians.

El cartell del concert d'enguany en el recinte firal estava format per dos grups en el qual en un d'ells formava part una cantant que pertany a “Arran,” organització juvenil de l'esquerra independentista.

Per cert al concert van assistir solament 180 persones, per això no s'han vist pràcticament fotos ja que esperaven omplir les 400 cadires habilitades.

No quedant contents amb l'elecció dels grups participants en el concert, el bipartit alzireny permet, amb el vistiplau de la regidoria de Cultura, la instal·lació d'una taula al recinte firal de la Plataforma per la Llengua per a portar a terme la campanya “#Som 10 millions” que té com a finalitat la reivindicació de la unitat del valencià/català, integrant la seua diversitat de denominacions com un valor. Esta campanya contra la fragmentació lingüística consisteix en la recollida de signatures d'adhesió i té com a objecte simbòlic una tomaca inflable de tres metres d'altura.

Cal indicar que la Plataforma per la Llengua és una organització no governamental que com la seua pròpia definició indica, treballa per a promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. Principalment la Plataforma per la Llengua a València treballa àmbits com la conscienciació social, l'ensenyament, el turisme i el món laboral.

La campanya “Som 10 milions” que el 8 d'octubre es va permetre realitzar en el recinte firal d'Alzira promou la idea que la unitat de la llengua no s'hauria de vore qüestionada per l'existència d'altres denominacions territorials, tradicionals o populars, com són el valencià, el mallorquí, l'andorrà, etc. També indica que estes denominacions alternatives es refereixen a la mateixa llengua i que fa evident que el català és la llengua pròpia de tots estos territoris.

Des del Partit Popular manifestem la nostra disconformitat amb l'esdevingut en la celebració del dia de TOTS els valencians i sobretot l'atac als nostres senyals d'identitat.

Tornem a viure un nou atac per part de PSOE i Compromís, partits que formen el govern d'Alzira i demostra una vegada més la falta de respecte per a TOTS els alzirenys i lamentem la utilització política que tornen a realitzar de la celebració del 9 d'octubre a Alzira.

PP Alzira
 
 


._000596 

._000743

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 02/11/2020
Valenciano
6. m. Variedad del catalán que se habla en gran parte del antiguo reino de Valencia y se siente allí comúnmente como lengua propia.

Diccionario de la Real Academia Española

Salutacions
Ibn Ahmet Al-Mansur - 02/11/2020
Valenciano, variedad de Aragonés y catalán que se siente comúnmente de su antiguo Reino y no de invasores.

Diccionario de la Real academia de la Calle.

Salut.
abc - 02/11/2020
academia de la calle, no cal dir res més....
Pere Peres - 02/11/2020
Ibn Ahmet Al-Mansur
Quan un ase com tu vol continuar sent ase el millor que podem fer és deixar-lo bramar.

Salutacions
Viejo - 02/11/2020
Hay que ser un verdadero lameculos para, siendo valenciano, llamar catalán al valenciano.
No obstante los valencianos debemos ser comprensivos con estos "xarnegos o xurrets", que no han mamado el valenciano y que necesitan demostrar ser más cata-valencianos que nadie.

Saludos.
Pere Peres - 03/11/2020
Hi ha que deixar bramar a tots els ases.

Salutacions
Ibn Ahmet Al-Mansur - 03/11/2020
Para ti todos a tu alrededor son "ases" ¿As de copas, de bastos, de oros...? Pensándolo detenidamente, si estas rodeado de "Asnos" es porque tu serás uno de ellos. Tu intransigencia acompañada de insulto hace honor a tu idea política. No se puede esperar menos, imponer, imponer, imponer...

Por cierto, la calle manda, no los estados.
Viejo - 03/11/2020
Son fáciles de reconocer, apellidos castellanos, utilizan la lengua como arma, utilizan expresiones catalanas para presumir de una cultura de la que carecen, no saben pronunciar la o abierta valenciana......, en fin, unos pobres diablos que necesitan demostrar a cada momento que son diferentes ; y sin embargo, hablan en castellano con sus padres.

Saludos
Xe què bo - 03/11/2020
Que poc trellat te el viejo manyo, almenys confirma la regla, en tots els grups hi ha un que desvaria i ell és el d'Aragó, cabut? No, descerebrat,
Parla un castellà que sembla l'alineació del real Madrid
Jaume - 03/11/2020
Açò va dirigit a José Andrés i a la resta de professionals de la política del PP.

Estem davant una crisi sanitària i econòmica i ara, per fer-vos visibles, intenteu fer POLèmica de la POLítica. Amb gran esforços s'està intentant que les activitats culturals continuen perquè d'elles depenen els tècnics de producció, il·luminació, etc... els vertaders professionals de la cultura.

Fer assenyalament públic de persones que pertanyen a altres col·lectius no és una bona praxis política. És símptoma de desesperació perquè no vos feu visibles com a grup polític. No heu estat presents durant la pandèmia i ara intenteu tornar als paradigmes peperos del passat, invocant els fantasmes "pancatalanistes".

La Plataforma per la Llengua és una eina més per fer-nos visibles, se defensa les tradicions populars y la llengua comuna que tenim. Com va dir David Fernández (CUP) al parlament de Catalunya: "nosaltres som els valencians del nord". I jo li conteste: "nosaltres som els catalans del sud". Tot açò per simbolitzar que pertanyem a una àrea cultural i lingüística que la història va unir i que enriqueix el conjunt de l'Estat espanyol. Perquè Espanya és diversa i plural.

Esta notícia no té més història que provocar POLèmica en compte de fer POLítica, potser siga millor així perquè ja sabem la destrossa que ha fet el PP a la nostra terra i amb els nostres diners.

No podran res davant un poble unit alegre i combatiu.
abc - 03/11/2020
Mare que dos pa l'arròs caldós, no cal dir-los res, ells mateixa es califiquen. Lameculos li dius a la Real Academia de la Lengua, xe? Que sabran eixos, comparats amb estos dos incansables estudiosos de renom internacional, Viejo i l'altre, Déu que dos, "probres diablos" feu molta risa, de veres.Teniu esperit d'atleta, no pareu de superar-vos.
viejo - 03/11/2020
Te equivocas abc, llamo lameculos a los valencianos que llaman catalán al valenciano. A ver si aprendemos a leer chaval.

saludos.
viejo - 03/11/2020
Dado mi espíritu pedagógico, intentaré explicártelo : A la sal común los científicos la llaman Cloruro Sódico, pero fuera del ámbito científico solo los gilipollas llaman cloruro sódico a la sal, y tú no eres científico.
Me recordáis a los judíos conversos que según Quevedo, se les podía reconocer en las procesiones por el vigor que mostraban al golpearse el pecho.

saludos.
abc - 03/11/2020
Jaume, no donen per a més, ja tenen prou desgràcia. No són capaços de sumar, en cap sentit. Es dediquen a buscar polèmica, enfangar, a això no els guanya ningú.

No podran res davant un poble unit alegre i combatiu.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal