Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La seu electrònica d’Alzira s’habilita per a tramitar amb Cl@ve

Este sistema d’identificació no requerix instal•lació a l’ordinador i a més és vàlid per a qualsevol tràmit a la seu electrònica municipal


._000606 
.-000466

La Regidoria d’Informàtica i Modernització ha impulsat la tramitació amb Cl@ve (Cl@ve Permanente i Cl@ve Pin), un sistema d’identificació personal oficial amb més facilitats i avantatges per a la ciutadania. Per a portar a terme esta iniciativa ha comptat amb la participació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana la Clau, que es convertix en un centre autoritzat per a emetre este el sistema d’autentificació personal del Ministeri que s’afegix als ja existents com són el certificat digital o el DNIe. D’esta manera, la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira es convertix en una de les primeres de la Ribera pel que fa a l’accessibilitat de la ciutadania.

Amb Cl@ve se simplifiquen de manera significativa els tràmits tant de sol·licitud com de funcionament per a la identificació d’usuaris de la seu electrònica. Entre els seus avantatges cal destacar que no necessita instal·lacions de certificats en els navegadors ni programes específics per a signar-los, a més té una caducitat molt més àmplia que qualsevol dels altres sistemes de certificació.  A hores d’ara, la seu electrònica ja accepta certificats electrònics emesos en tots els països de l’espai europeu i completa amb este mètode totes les possibilitats d’identificar-se digitalment.

 “La implantació d’este sistema suposa un avantatge per als usuaris i una millora en la gestió dels tràmits que es duen a terme des de la seu electrònica. Ha estat un esforç important impulsat per l’Equip de Govern i fruit de la gestió i la coordinació de Modernització i la Clau, implicats per a aconseguir l’homologació de la Clau com a centre autoritzat i dur a terme les adaptacions informàtiques necessàries de la seu electrònica”, ha declarat la regidora de l’àrea, Letícia Piquer.

Per a sol·licitar este certificat, cal adreçar-se a la Clau, amb cita prèvia que es pot demanar al web https://citaprevia.alzira.es. A partir de l’obtenció immediata del certificat, es podrà accedir a totes les administracions de forma segura mitjançant les contrasenyes personals. Per a més informació sobre el sistema Cl@ve podeu adreçar-vos al web https://pasarela.clave.gob.es/Proxy2/ServiceProvider.

 

Seu electrònica

La seu electrònica municipal permet tramitar des de casa, les 24 hores del dia.

En la nostra plataforma es pot realitzar una gran varietat de gestions com la descàrrega d'informació d'interés, certificats d’empadronament, llicències d'obres, presentació d'informes, sol·licitar històries laborals...

Per a més informació accedisca a la Seu ací.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

._000755
._000769
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

sietevecessiete - 29/10/2020
Si hay algo que es un problema muy habitual en las administraciones públicas es la falta de coordinación en los sistemas de identificación.
Muy buena noticia .
Un ejemplo para otros organismos, entidades y municipios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal