Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 171 nous fanals amb sistema Led han sigut substituïts en diverses zones del nucli urbà

La qual cosa permet millor il·luminació i un important estalvi d’energia



._000763

._000780


.-000331

La Regidoria d’Obres i Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira continua amb la tasca de millorar l’enllumenat públic, amb sistema Led, la qual cosa permet millor il·luminació i un important estalvi d’energia. 

Els nous fanals, un total de 171, estan instal·lats en la barriada d'Albuixarres Camí Fondo on pròximament s'actuarà als següents carrers: Palanca i Roca; escriptor Josep Bolea; Sant Joan; Canònic Cervera; Fortaleny; i Pintor Parra.

“L’equip de govern està totalment compromés amb el medi ambient, i per això una de les prioritats és l’aposta per l’estalvi d’energia i la utilització d’esta provinent de fonts renovables pels avantatges que comporta: no producció d’emissions de CO2 i altres gasos contaminants a l’atmosfera; no genera residus, la qual cosa permés tindre un aire més net; a més l’energia utilitzada prové de fonts com el sol, el vent, l’aigua o la pluja”, segons ha detallat Fernando Pascual, regidor de l’àrea d’Obres i Serveis Públics. 

Des de l’inici de l’anterior legislatura s’ha renovat bona part dels fanals i peretes d’una ampla zona del nucli urbà i polígons industrials. “Amb la finalització de la substitució dels nous 171 fanals s’ha donat un pas més cap a la completa renovació de l’enllumenat públic que prosseguix fins que Alzira estiga il·luminada al 100% amb sistema Led pels múltiples avantatges que comporta”, segons el regidor.   

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

Pedales estáticos y aparatos para ejercitar las piernas y los pies
._000773
                                
Nota: esta oferta es puntual, puede que se consulte en fechas posteriores y ya no esté en vigor.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal