Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El cementeri d'Alzira estarà obert ininterrompudament, de 9 a 19 hores, del 19 d'octubre a l'1 de novembre

Per accedir al recinte caldrà fer-se per la porta principal, mentre que l'eixida es farà per la porta davantera que recau a la zona d'aparcament


._000697

._000726 

 ._000736

Com cada any, en aplegar l’1 de novembre, festivitat de Tots Sants, la Regidoria de Serveis Urbans posa en marxa el servici extraordinari d’autobús urbà fins al cementeri municipal, amb la finalitat d'afavorir la mobilitat en uns dies de gran afluència de visites al cementeri.

A partir del dilluns 26 d'octubre i fins l'1 de novembre la línia 1 de l'autobús urbà realitzarà eixides des de la plaça del Regne a les 9, 10, 11 i 12 del migdia, i a les 16 i 17 hores de la vesprada. Pel que respecta als horaris de tornada des del cementeri seran a les 9.30, 10.30, 11.30, i 13 hores, mentre que per la vesprada hi haurà dos servicis a les 16.30 i a les 18 hores.

Estes són les parades des d'on es podrà fer ús de l'autobús urbà gratuït cap al cementeri:

-Pl. Regne, Pl. Major¸ Pérez Galdós, -Gandia-Dr. Fleming, Avg. Parc-Alquenència, Pere Esplugues-Mare de Déu del Lluch, Pere Esplugues-Favareta, Pere Esplugues-Jaume D’Olid, Pere Esplugues-Esperança, General Espartero i Avg. Mediterrània-Residència Solimar.

Pel que respecta a les parades de tornada l'autobús urbà es detindrà en:

-Avg. Pare Pompili-IES J. M. Parra, Avg. Pare Pompili-Hort de Gorreta, Jaume d’Olid, Camil Dolz-J. Pau, Hort dels frares-1er de Maig, Hort dels Frares-Centre de Salut II, Dr. Ferran-Benimuslem, Gran Via Comunitat-Valenciana-IES nº 4, Sants Patrons-Correus i Pl. Regne.

Els usuaris poden informar-se dels horaris a les marquesines de les parades, en la pàgina web, en el Facebook i en l’app “Alzibus”, en els autobusos urbans i en el web de l’Ajuntament www.alzira.es.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, aprofita per a demanar comprensió al veïnat davant la situació que estem travessant, pel que caldrà respectar les mesures sanitàries establertes per a les visites al cementeri.

El cementeri no tancarà al migdia entre el 19 d'octubre i fins l'1 de novembre, pel que estarà obert de 9 a 19 hores per a facilitar les visites escalonades. Per accedir al recinte caldrà fer-ho per la porta principal, mentre que l'eixida es farà per la porta davantera que recau a la zona d'aparcament del cementeri. També s'habilitarà una entrada i eixida per la porta de la part de darrere del recinte, així com places d'aparcament complementaries per a estos dies de major afluència. Com a altra mesura sanitària es realitzarà la desinfecció permanent dels banys.

"L'ús de d'hidrogel i de les mascaretes serà obligatori per a les visites al cementeri atenent les recomanacions del Ministeri de Sanitat per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19", segons ha manifestat el regidor. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

._000587

._000620  

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal