Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 28 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Valoració molt positiva a Alzira de la cinquena edició d’Art al Carrer i del JIA 2020

1.400 reserves de cadires gestionades amb espectacles complets que han aconseguit evitar la massificació


 

 

 

El passat cap de setmana va tindre lloc a diverses ubicacions d’Alzira la celebració de la cinquena edició del festival d’arts escèniques i plàstiques Art al Carrer i la quarta edició del JIA.

L’equip de Govern es mostra molt satisfet del resultat del cap de setmana, que ha finalitzat sense cap incidència, i ha complit les expectatives de participació i assistència als actes.

En total s’han gestionat un total de 1.400 reserves als 17 espectacles que requerien sol·licitud de cadira mitjançant l’enviament de correu electrònic. L’organització assignava les cadires, segons l’ordre de reserva i el nombre d’assistents de cada grup.

Enguany la celebració requeria mesures excepcionals de seguretat, per això s’ha reduït el nombre d’actuacions respecte als anys anteriors i s’han descentralitzat les ubicacions amb la intenció d’evitar les aglomeracions. A més a més de l’ús obligatori de la mascareta, altres mesures han sigut l’accés de les reserves tenint en compte criteris de distanciament en grups de convivents, els controls de temperatura abans de cada espectacle tant per a treballadors com artistes o la desinfecció de totes les cadires.

Segons ha remarcat Alfred Aranda, regidor de l’Àrea de Cultura, “hem treballat de manera minuciosa per tal d’oferir cultura segura als nostres veïns i veïnes”. A més, afig, “Gaudir de la cultura i del carrer al mateix temps és revolucionari i enriquidor.

S’ha recuperat el carrer, com en altres ocasions, per a la gent, però també recuperem la sociabilitat, el plaer de comentar i l’alegria dels bons costums. El fet de poder accedir als espectacles de manera còmoda i segura ha generat confiança i il·lusió. Continuem gaudint de la cultura amb precaució i responsabilitat”.  

Des de l’Ajuntament volem traslladar l’agraïment, en primer lloc, al públic assistent pel compliment de les normes de seguretat exigides durant els espectacles. També als artistes i les companyies, que han manifestat públicament la satisfacció per l’aposta municipal a l’hora de portar a terme esta trobada que genera llocs de treball als professionals de la Cultura. Per últim, també cal agrair al grup de voluntaris de La Tarumba, als membres de Protecció Civil d’Alzira i als treballadors municipals, als quals hem de felicitar pel seu esforç que ha fet possible que este esdeveniment no deixe de sumar edicions. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal