Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.860 Fotografías: 108.847 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 28 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Associació Amics de la Murta denuncia que ‘les limitacions d'aforament a la Vall de La Murta ho són per qüestions ideològiques’

“El que es pretenen és imposar les màximes dificultats amb l’objectiu de dissuadir que la gent puga visitar La Murta”


 
._000691
 


._000715

 

._000781

 

Des de l'Associació AMICS de la MURTA:  

NO COMPARTIM les mesures de limitació de l'aforament d'un espai natural obert com és la Vall de La Murta. La responsabilitat individual de guardar la distància social, i si no fora possible, la utilització de les mascaretes considerem que és suficient. 

DENUNCIEM la discriminació que patix la Vall de La Murta, en referència a les mesures de control d'aforament que l'Ajuntament d'Alzira ha imposat als Paratges Naturals Municipals, per unes suposades qüestions de salut publica, i que sols afecten La Murta i no a La Casella on es pot accedir sense cap control. 

DENUNCIEM, en conseqüència, que les limitacions d'aforament a la Vall de La Murta, ho són per qüestions ideològiques i que el que es pretenen és imposar les màximes dificultats amb l’objectiu de dissuadir que la gent puga visitar La Murta. 

TORNEM A EXIGIR la creació d'un Òrgan de Gestió i Finançament per a La Murta després que, l'Ajuntament d'Alzira, ens diguera que no a la creació d'una Fundació Municipal que comptava, amb el consens i la unanimitat, de tots els partits polítics que conformen l'actual Corporació  d'Alzira. 

TORNEM A EXIGIR dotar La Murta d'un Punt d'Informació, amb personal qualificat, per assessorar els visitants en tots els aspectes que la conformen i per a informar-los de les rutes i els seus riscos per evitar accidents i rescats. No com ara que hi ha un treballador, amb contracte temporal per borsa de treball i sense formació específica, que a més ha de fer  les funcions de control d'accessos i de policia que no li corresponen. 

DENUNCIEM que no és veritat que s'estiga produint una invasió de La Murta pels humans, com des de l'Ajuntament es vol fer creure a l'opinió publica, i que el que sí que està produint-se, des de fa anys, és una invasió de porcs senglars, que no tenen depredador natural, i a la que no se li està posant solució. 

AMICS de la MURTA

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 28/09/2020
"Les limitacions d'aforament a la Vall de La Murta, ho són per qüestions ideològiques"
¿Cuál es la base para esta afirmación? ¿Qué tiene que ver aquí la ideología?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal