Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 20 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Daniela González, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), participarà en ‘30 minutsamb’

Una acció en la xarxa social Instagram organitzada per la Societat Musical d'Alzira


._000760

Diumenge passat 31 de maig, la Junta Directiva de la Societat Musical d'Alzira, va posar en marxa “30 minutsamb” una acció en la xarxa social Instagram amb la finalitat oferir mitja hora de xarrada amb músics professionals vinculats a la nostra benvolguda societat, perquè els joves estudiants puguen fer preguntes i conéixer una mica més als professionals que han eixit de la nostra societat o han estat vinculats a ella, es pot seguir en el compte de la societat musical d'Alzira en instagram @smalzira

Les entrevistes estan a càrrec de Claudia Campos i Marina Costa, també pot participar i formular preguntes qualsevol seguidor que estiga connectat, les entrevistes sempre es realitzen els diumenges a les 19h. És una forma que els nostres joves vegen que estudiants, com ells de nostra que van començar estudiant música, han arribat a fer de la música la seua professió i l'estan desenvolupant al llarg del nostre món. El passat 31 de maig va ser Carlos Enguix, professor de flauta a Xile, el 7 de juny el convidat va ser Joan Andreu Bella, músic en el Liceu de Barcelona i diumenge passat va participar el compositor de bandes sonores Arnau Bataller. Cada setmana s'anunciarà amb antelació el nou convidat pels grups de WhatsApp i en Facebook Twitter i Instagram.

Diumenge que ve 21 de juny a les 19 hores tindrem com a convidada a Daniela González, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) és la primera dona que presideix aquesta entitat. Daniela González ve d'una família de músics i és des de 2015 vocal de la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecilia de Xilxes, on va començar els seus estudis musicals. La seua formació la va continuar en el Conservatori de Grau Mitjà de Castelló i ha sigut professora de solfeig a l'escola de música de la seua societat i directora de la seua Banda Juvenil durant diversos anys.

Creiem que a més de formar músics, el més important és formar persones en tots els aspectes i pensamos que poder oferir als nostres futurs músics i a qualsevol persona en general, la possibilitat d'estar 30 minuts amb aquestes professionals, pot aportar-los una visió molt més àmplia del treball d'aquests professionals Finalment, volem convidar-vos a seguir-nos en les xarxes socials i us esperem els diumenges a la vesprada a les 19h en el compte de instagram @smalzira_ ens veiem el diumenge a les 19h., moltes gràcies per la vostra participació i us agraïm el suport.

Societat Musical d'Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaConferencias y PresentacionesMúsica
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal