Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 15 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fem balanç: Continuem, sempre endavant
Article d'opinió de Compromís Alzira

"Hem treballat amb la màxima transparència, responsabilitat i prudència"



._000775

En juny 2019, Compromís i PSOE consensuàrem un programa progressista i valencianista per a gestionar l'Ajuntament d'Alzira de manera eficaç, transparent i signarem el Pacte de la Vila. Un any després, el Govern de la Vila està ben consolidat i continua fent tot el possible per aconseguir els objectius que ens proposàrem, construint una ciutat més solidària, saludable, respectuosa amb el medi ambient i amb les persones.

Alzira, una vegada més, ha esdevingut centre d'interés de la comarca i del País donat l’èxit de la participació ciutadana en la gran quantitat i varietat d'activitats culturals, festives, educatives, lúdiques, esportives, comercials, etc. Amb les intenses pluges de tardor, que afectaren a tot el terme, visquérem situacions preocupants però, amb dedicació i constància, recobràrem la normalitat, que arribà fins al mes de març.

Des d’aleshores, estem vivint la pandèmia de la COVID-19. Des del primer moment el Govern de la Vila ha hagut de prendre decisions claus per adaptar-nos a la nova normalitat. Hem treballat amb la màxima transparència, responsabilitat i prudència. Hem pres mesures sempre tenint en compte les instruccions del govern autonòmic i central, però també els suggeriments d'altres institucions, dels partits de l'oposició, dels tècnics especialistes i d'entitats locals com, per exemple, l'Associació Empresarial.

La situació, de màxima gravetat, exigia i exigeix una resposta. I així s’ha fet perquè la prioritat de Compromís és atendre les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i precarietat. I, com no pot ser d'una altra manera, ajudar els xiquets i les xiquetes que requereixen atenció educativa, alimentació i benestar. Per eixe motiu, des de l’Ajuntament d’Alzira hem invertit 1,7 milions d'euros i, possiblement, en uns mesos arribem als 3 milions, el que demostra la clara implicació de l'Equip de Govern en fer tot el possible a fi de poder ajudar les persones i col·lectius més vulnerables i contribuir així mateix a reactivar l'activitat econòmica local.

Pel que fa al futur, el Govern de la Vila, conscient de la complexitat que suposa remuntar la pandèmia per als ciutadans i també per a l'ajuntament, està treballant en un pla de recuperació de la normalitat en tots els àmbits en els quals tenim competència. Apostem per la modernització, el teletreball i les noves maneres d'atendre els ciutadans. Impulsarem el comerç local, les inversions i ajudes al camp. Avançarem en l'execució de projectes urbanístics i mediambientals pendents. Potenciarem totes les activitats que fomenten la vida sana i el respecte al medi ambient. Recuperarem la programació cultural i les festes, dinamitzarem esdeveniments col·lectius per tal de fomentar la participació ciutadana i omplirem les places i els carrers d'Alzira. Promourem l'ús de la nostra llengua i atendrem les necessitats dels centres educatius. Sempre amb mesures de seguretat.

Seguirem treballant, com sempre, per una Alzira alegre, solidària, pròspera i respectuosa.   

Diego Gómez, alcalde d’Alzira.*

   

*Amb el suport de les regidores i regidors Sara Garés, Albert Furió, Marina Mir, Pep Carreres, Xavi Pérez, Maria Calvo, Alfred Aranda i Letícia Piquer. 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Opinión
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Aceitero - 15/06/2020
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal