Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
martes, 9 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Tourist Info d'Alzira obri este dijous 11 de juny

L'horari d'atenció al públic serà de 10 a 12 hores, encara que anirà augmentant progressivament conforme passen les setmanes



._000759

La Tourist Info d'Alzira, ubicada en la plaça del Regne, obri de nou al públic este dijous 11 de juny després de l'obligat parèntesi per la pandèmia de la Covid-19.

L'horari en els primers dia d'obertura serà de 10 a 12 hores. La franja horària anirà ampliant-se progressivament conforme passen les setmanes, encara que l'atenció telefònica oferirà servici fins les 14 hores.   

Al llarg de les setmanes de confinament s'ha estat treballant amb l'actualització de tota la informació que s'oferix de la Tourist Info per tal de tindre-ho tot a punt per a tornar a donar servici: horaris d'autobús urbà; rutes de senderisme; MUMA; Museu Faller; elements del patrimoni de la ciutat; etc...  

L'oficina d'Alzira esta integrada dins de la xarxa d'oficines de la Comunitat Valenciana, dependents de la Generalitat Valenciana, i un dels objectius amb el que es treballa és la de millorar el grau de satisfacció dels turistes que ens visiten.  

Isabel Aguilar, regidora de l'àrea de Turisme, manifesta que "L'objectiu de cara als pròxims mesos és la de seguir dissenyant propostes atractives i útils per als que desitgen conéixer la nostra ciutat, la seua manera d'entendre les manifestacions culturals i festives; els monuments patrimonials; o la interessant barriada de la Vila on es concentra bona part dels elements del passat àrab de la nostra ciutat". 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

.-000342 

 .-000006

 

 

 

 

._000647


._000725

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 09/06/2020
Aguilar, para decir la gilipollez que acabas de decir mejor haber seguido confinada.
juanes - 10/06/2020
Se debería ampliar el servicio, seguro que nos viene una gran avalancha de turistas, esto ya parece el quiero y no puedo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal