Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 26 de mayo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira enceta una campanya de fumigació del clavegueram contra panderoles i rates

Amb un calendari amb el qual es tractarà la ciutat al llarg de tres setmanes



._000723

Ahir van començar les actuacions planificades dins del programa de fumigació del sistema de clavegueram al nucli urbà, la xarxa semafòrica així com als polígons industrials.

L’empresa encarregada de subministrar el tractament, Desflor, ha presentat un calendari amb el qual es tractarà la ciutat al llarg de tres setmanes. La totalitat dels tractaments es realitzaran complint els protocols i normes sanitàries.

 

SETMANA DEL 25 AL 31 DE MAIG

Es tractarà el sistema de clavegueram públic de les següents zones o barriades:

Ana Sanchis, plaça Cartonatges, Venècia, plaça Pere Crespí, l’Alquerieta, plaça Sagrada Família, Pere Esplugues i adjacents, Albuixarres i adjacents, Piletes i adjacents; fins a Pérez Galdós i plaça d’Alacant i carrer Gandia i adjacents.

 
SETMANA DE L’1 AL 7 DE JUNY

Es tractarà el sistema de clavegueram públic de les següents zones o barriades:

Plaça Major i avingudes Sants Patrons i Lluís Suñer i adjacents, plaça del Regne, plaça Societat Musical, Colón i adjacents, Felip II i adjacents, carrer Taronger i adjacents, les Basses, Sant Judes i zona carrer Hospital, la Vila, des de Faustino Blasco, Major Santa Teresa, fins a Major Santa Maria, av. de Carcaixent i Materna.

 
SETMANA DEL 8 AL 14 DE JUNY

Es tractarà el sistema de clavegueram públic de les següents zones o barriades:

les Barraques, Santa Maria de Bonaire, el Racó i els polígons industrials de Tisneres, Carretera d’Albalat, el Mercat, Materna el Pla i el polígon ITV.

 

S’informa de la possible demora en els terminis de tractament, deguda a possibles adversitats que es pogueren esdevindre per motiu de l’obra.

S’atendrà qualsevol urgència de manera immediata, telefonant al 680 568 205 i 669 360 480. També, des del departament de Sanitat, s’atenen avisos que arriben a [email protected]  per part de la ciutadania.

A més, la regidora de Sanitat, Gemma Alós ha insistit en la importància de treballar conjuntament des de casa, “entre tots hem de frenar la proliferació d’estes plagues tant a les nostres cases com als espais públics, i més ara que arriba l’estiu i estos animals es fan més presents. És fonamental per a evitar les molèsties que originen les panderoles i les rates, per això donem estes recomanacions, per a saber com hem d’actuar i on hem d’extremar les precaucions”.

 

 
Contra les panderoles

Netejar a fons la cuina, especialment darrere dels electrodomèstics.

Eliminar correctament el greix de la cuina.

Els aliments sempre han d’estar guardats en recipients hermètics o dins de la nevera, mai s’han de deixar els plats sense netejar, ja que és un dels llocs preferits per les panderoles.

Mantindre sempre les piques i les aixetes netes i sense restes de menjar.

Baixar totes les nits les bosses de fem, sobretot les restes orgàniques, i en casa mantindre-les sempre tancades.

Passar l’aspiradora amb regularitat, d’esta manera ens emportarem la posta d’ous i larves dels insectes.

Evitar humitats en armaris i racons.

No acumular trastos en casa ni en els trasters.

Evitar qualsevol tipus de fissura en parets, juntes de parets, falsos sostres, mitjançant la utilització de qualsevol tipus de material com ara silicona, etc.

En les entrades d’aigua potable i inodors o lavabos, revisar els embellidors i omplir els buits amb algun tipus de material d’obra.

Els sistemes de ventilació i retorns d’aires preparats cobrir-los amb algun tipus de malla.

Revisar buits d’obra en l’entrada de gas i electricitat de la casa i omplir-los amb materials d’obres.

 

 
Contra les rates

No acumular fem ni desperdicis durant uns quants dies en un mateix lloc, especialment en plantes baixes.

No alimentar animals extraviats en la via pública perquè produïxen un efecte reclam del menjar.

No depositar fem fora dels contenidors i evitar la ruptura de les bosses.

Evitar les deposicions dels animals de companyia i arreplegar-les quan acaben.

Netejar diàriament l’interior i part baixa de les terrasses de la via pública perquè són focus d’alimentació incontrolada.

Extremar la neteja de solars i parcel·les situades dins del nucli urbà.

No depositar fem o altres restes orgàniques en solars o construccions buides.

No acumular efectes ni objectes prop dels contenidors i sol·licitar la seua retirada amb anterioritat suficient.

No eliminar restes orgàniques pel vàter perquè arriben al clavegueram i atrauen les rates, panderoles i altres insectes no desitjats.

No depositar restes orgàniques líquides o solubles en els embornals de la via pública. 

 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

._000671
._000641 

.-000004 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, SanidadServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 26/05/2020
¿Cómo era esto de la 'Alzira, Ciudad Patrimonio de la Humanidad'? Coronavirus, mosca negra, mosquito tigre, picudo rojo, ratas, cucarachas... si es que a los que viven en Alzira tendrían que pagarles.
Xe què bo - 26/05/2020
Jo també demane que Benito mussol (ini no) el Viejo, la galàctica i el mestre de mestres 59 siguen declarats patrimoni natural i que façen una desfilada que davant vaja Alziro vestit de la oje tocant el corneti, la mare que gent
Alfredo Escrivá - 26/05/2020
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Xe què bo - 26/05/2020
Tila per al mestre de mestres 59, ja va sent hora de que vostè faça un somriure i no pensar només en diners i banderes
alziro - 26/05/2020
Faltaries tu Xe què bo fent de mascota i fent-te fotos en la gent.
Xe què bo - 27/05/2020
També podríen fumigar conta els paràsits de la societat que volen viure sense agatxar el llom, contra els que odien als veïns i a ells tanmateix, als que només somien amb diners i banderes i quan pitjor millor perquè el "celebero" no dona per a res, als que s'amaguen darrere de la mentida i veritat ni una, als fantasiosos que es creuen les pròpies fantamaes, si als burros que li peguen voltes i trauen aigua, no al burro amarrado en la puerta del baile
Pero bo del tot - 27/05/2020
Ja veus si tens opcions per a triar, posa't en el grup que més t'agrade.
alziro - 27/05/2020
Xe què bo:
"En el franquisme van ser assassinades 500.000 persones".
"A Vox el financia un grup terrorista iraní".
"A Vox el financia una secta iraquiana".
"fumigar... als que s'amaguen darrere de la mentida i veritat ni una, als fantasiosos que es creuen les pròpies fantamaes."
Xe què bo eres candidat a un bon arruixò de nitrofoska.
Xe què bo - 27/05/2020
Alziro el que hi ha darrere del teu partit me té igual, a tu que la bola la tens menjada ja te ho faràs,
Per cert a la pàgina 43 de Levante-emv hi està Peridis parlant de patriotisme i banderes
Ànim que ja estàs arribant a la "baixura" (sic) del mestre de mestres 59
Alfredo Escrivá - 27/05/2020
Che què bo y mentirós ¿sabes cuales son mis banderas? yo te las voy a decir y recordar. Mis banderas son: primero las personas, segundo las personas, tercero las personas y así sucesivamente y sabes porque, es muy fácil, porque me preocupan las personas y su bienestar, porque tengo sensibilidad con los colectivos más vulnerables, porque tengo una devoción, porque siempre me han enseñado a cumplir y ayudar, porque yo entiendo la política como un servicio y no como un empleo y sobretodo y por encima de cualquier trapo e ideología por que me preocupa las miles de personas que no tienen para comer, me preocupan las miles de personas que están en paro, me preocupan los niños que no pueden tener juguetes ni libros, me preocupan los ancianos y todas las familias que no llegan a fin de mes, me preocupan las personas que no pueden llenar sus neveras y me preocupa que los políticos de hoy sean del partido que sean no hacen nada para paliar y frenar esto y se gastan el dinero público en gastos superfluos y en un sin fin de cosas innecesarias como es tu preciado catalanismo. Así que Che què bo y mentirós ya sabes cuales son mis banderas, mis colores por supuesto son los de todos los españoles y los de todos los valencianos, mi color político azul mahon, pero ante cualquier cosa antepongo a las personas que son las que necesitan ayuda.
alziro - 27/05/2020
Xe què bo, bla bla bla. Has quedat com camot. Vinga va, com era això de que hi havia que fumigar als que "s'amaguen darrere de la mentida i veritat ni una, als fantasiosos que es creuen les pròpies fantamaes"? T'apliques les teues paraules o lo que tu dius s'ha d'aplicar a tots menys a tu? Hipòcrita. La boqueta et pert.
Xe què bo - 27/05/2020
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Pero bo del tot - 27/05/2020
Pero favor, un pitxer de tila per al don perfecte... tranquil home, tranquil, llig les normes i sino les entens dis-li a l'administraor que les escriga en el dialecte eixe que es parla a 'Catalunlla'.
alziro - 27/05/2020
Xe què boqueta que tens, pensa i conta fins a 10 abans de dir lo primer que se t'ocurrix.
pp - 27/05/2020
Xe que bueno: La ensala de astias asido de cojones pa cagase ?...
Xe què bo - 28/05/2020
A veure si està entra, viva l'aspanya del pelotasso, mu bien las Banderas y afuera las personas, viva los ke biben del cuento, viva arsiro manque pierda, viva las pelicula de fredy-kruguer, viva los de cuca cacaluna,
Adeu

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal