Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 10 de junio de 2020
Clic en la foto para ampliar

SEPE 2020
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ja pots tramitar, a través d’IDEA Alzira, les ajudes per a desocupats del sistema agrari (SEPE)

Mitjançant cita prèvia cridat al 962 455 105 o enviant CITA PRÈVIA al whatsapp 672 114 950, del 25 de maig al 12 de juny



._000776

L'Ajuntament d'Alzira el marc de col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) executa aquest programa de foment d'ocupació destinada a pal·liar la desocupació agrícola estacional amb la finalitat de garantir als treballadors desocupats del règim agrari un complement de renda.
 

PARTICIPANTS I PROCÉS SELECTIU

El procés selectiu s'iniciarà a través d'Oferta d'Ocupació presentada en el corresponent Centre LABORA. En la selecció podran participar aquells/as treballadors/as que, reunint tots els requisits, apareguen en aquesta oferta o que presenten la seua sol·licitud en les instal·lacions d'IDEA.

 
REQUISITS

Estar inscrit/a en LABORA com a Aturat/a del Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social (SIGA) abans del 22 de maig de 2020. Acreditar la condició de treballador agrari. Aquesta circumstància s'acreditarà amb la presentació de qualsevol dels documents següents: Informe de Vida Laboral. En ell haurà d'aparéixer, com a mínim 3 mesos, en situació d'alta en el Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social (SIGA).Mitjançant presentació de 3 cupons pagats. Presentant el Certificat d'empresa, referit als últims 12 mesos immediatament anteriors a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. (Qualsevol que siga el document que es presente, entre els tres indicats, a l'efecte d'acreditar la condició d'agrari, haurà d'evidenciar que almenys un mes de què acredita estar d'alta en el SIGA, està inclòs dins dels 9 mesos anteriors).

IDEA Alzira
  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
._000671
._000641 
._000590
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal