Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de mayo de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hui s'obrirà la pista d'atletisme i el circuit de cross de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar

Cal seguir les mesures de seguretat en tot el recinte i es controlarà l''aforament




._000776
 

Seguim en l'estat d'alarma, però en la fase 1 de desescalada, la qual cosa ens permet poder obrir les portes del poliesportiu a l'aire lliure de Tulell. L'esforç col·lectiu que hem realitzat ens està permetent anar guanyant-li terreny a la Covid-19. 

Des del passat 2 de maig podem, atenint-nos a una sèrie de franges horàries, eixir a practicar esport de manera individual. Donem un pas més i des de demà dimecres 20 de maig podrem utilitzar, seguint unes mesures de seguretat i coordinació, la pista d'Atletisme i el Circuit de Cross de les instal·lacions esportives a l'aire lliure de la zona Tulell, amb un aforament de 110 persones en total en franges d'hora i mitja. Així els ho han traslladat l'alcalde, Diego Gómez, i el regidor d'Esports, Fernando Pascual, per vídeo conferència als representants dels diversos clubs i escoles esportives de la ciutat d'Alzira.
Cal recordar que des de fa dies, i per a que el recinte estiga en òptimes condicions d'ús, l'equip de professionals de manteniment de les zones esportives d'Alzira han realitzat les tasques de condicionament del recinte.
Fernando Pascual, regidor d'Esports, es coneixedor de les ganes que mostren els usuaris en utilitzar el poliesportiu a l'aire lliure, però demana la col·laboració de totes i tots per a seguir cada una de les mesures necessàries per a evitar el contagi de la Covid-19. Per això insta a ser cautelosos i acatar les normes, ara que amb ell canvi de fase, de la 0 a la 1, la Conselleria de Sanitat autoritzarà l'obertura d'este tipus d'instal·lacions sense públic, només per a la pràctica de l'esport, i sense contacte físic.
L'horari d’obertura serà el següent: de dilluns a divendres, de 8 a 14 i de 17'30  a 22 hores; dissabte, de 8 a 14 i de 17'30  a 22 hores; i diumenges, de 8 a 14 hores.

"Les instal·lacions esportives porten tancades dos mesos. Amb l'obertura del poliesportiu a l’aire lliure Jorge Martínez Aspar donem un pas cap a la nova i desitjada nova normalitat", segons ha manifestat el regidor. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 




El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000585 

._000640

._000351

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal