Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.829 Fotografías: 108.806 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de mayo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira subvenciona les matrícules i el primer quadrimestre a les escoletes

Hui també s’ha publicat el calendari d’admissió



._000640

._000351

La regidoria d’Educació i Infància ha anunciat que les matrícules per al curs 2020/2021 a les Escoles Infantil Municipals Llepolies, Infants i la Muntanyeta, seran gratuïtes per a tots els xiquets i xiquetes.

Així mateix també s’ha acordat que les despeses d’escolarització corresponents als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre també seran sufragades per l’Ajuntament en els xiquets i xiquetes nascuts a 2019. Cal recordar que en el cas dels nascuts a 2018, les aules de 2 a 3 anys, l’escolarització continua sent subvencionada al 100% per a tot el curs.

“Esta mesura, amb un cost de prop de 25.000 euros, se suma a la resta d’accions de l’Ajuntament per tal d’estar al costat de la ciutadania i de les famílies en esta situació complicada que estem vivint.” assegura la regidora d’Educació i Infància Maria Calvo.

Segons s’ha informat des de la regidoria els pares i mares podran presentar les sol·licituds del 22 al 29 de maig de manera telemàtica a www.sedeelectronia.alzira.es buscant al catàleg de tràmits: sol·licitud d’admissió. En cas de voler presentar-la de manera presencial es podrà recollir el sobre a partir del dia 20 de maig a l’escoleta Llepolies. Cal acudir amb mascareta i seguir les mesures de seguretat indicades pel centre. Junt al sobre es proporcionarà també data de cita prèvia per a lliurar la documentació.

Pel que fa a la publicació de llistes, per tal d’evitar els desplaçaments s’informarà de manera telefònica a partir del dia 9 de juny per a les llistes provisionals i del 15 de juny per a les definitives.

Per últim, pel que fa a la sol·licitud del bo infantil de la Generalitat per a l’alumnat admès nascut a 2019, està per confirmar el període per part de la Conselleria d’Educació per a demanar-lo. Tan prompte com estiga disponible la informació ho anunciarem al web de l’Ajuntament, Serveis, Escoles Municipals, així com a la mateixa Escola Infantil Municipal Llepolies. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 ._000490

._000686

._000578 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

sietevecessiete - 12/05/2020
Los trabajadores tendrán una preocupación menos para ver como salen de esta crisis social y económica con esta medida.
Le pido abiertamente al equipo de gobierno que siga mirando hacia adelante pora mejorar la vida de los alzireños. Y que continúe sin mirar ni a izquierda ni a derecha en este momento. Cuando las decisiones son muy complicadas es dificil contar con ayuda de nadie ( ni siquiera de los ciudadanos porque en muchos casos la incertidumbre es tan grande que solo vemos las cosas negativas ).
Les recomiendo firmeza en la ayuda a las personas y mirar adelante. Todo lo que se acuerde con el resto de fuerzas políticas por el bien de todos será bueno y reforzará la fé en la política y los políticos; y también en Alzira como ciudad que sabe salir de los grandes problemas.
Es momento de pelear por la salud y el bienestar de todos. Y que todas las ideas vengan de donde vengan sean tenidas en cuenta.
Entre todos salimos adelante.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal